فردی تشخیص داد که برای آینده سازی انقلاب باید به سراغ بچه ها رفت

حداد عادل گفت: امیر حسین فردی قطعاً می توانست به جای بیست و هشت سالی که در کیهان بچه ها سپری کرد در جاهای دیگری که نام و نان می آورد، مسئول باشد. اما به سراغ بچه ها رفت.

به گزارش خبرنگار شبستان مراسم تشیع پیکر امیر حسین فردی مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری امروز شنبه 7 اردیبهشت در حوزه هنری برگزار شد.


در این مراسم محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، غلامعلی حدادعادل نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس فرهنگستان ادب و هنر، حسین شریعتمداری نماینده مقام معظم رهبری در موسسه کیهان، سید محمود دعایی نماینده مقام معظم رهبری در موسسه اطلاعات، علی معلم رئیس فرهنگستان هنر، محمد علی زم و حسن بنیانیان روسای پیشین حوزه هنری محمد حمزه زاده معاون هنری حوزه هنری، مدیران مراکز حوزه هنری و هنرمندانی چون محمد رضا سرشار، علیرضا قزوه، مرتضی سرهنگی، هدایت الله بهبودی، فرج الله سلحشور، جلال سمیعی و ... حضور داشتند.


غلامعلی حداد عادل از جمله کسانی بود که در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت امیر حسین فردی گفت: حضور من در این جمع برای سخن گفتن نبود از من سزاورتر در سوگ امیر حسین فردی بسیارند. من تنها برای احساس همدردی و شریک شدن در غم شما آمده ام.


وی افزود: دیدار من با امیر حسین فردی در مواقعی صورت می گرفت که به حوزه می آمدم. اگر برنامه ای بود او را می دیدم.

 

وی ادامه داد: چهره مهربان، متین، نجیب و آرام او را تحسین می کردم. حدود دو هفته پیش در سالگرد شهادت شهید آوینی حوزه هنری برنامه ای داشت و من هم حضور داشتم. امیر حسین فردی در کنار من نشسته بود. با هم مختصری گفتگو کردیم. هیچ وقت فکر نمی کردم که به این زودی در کنار پیکر پاک او بیاستیم و بر فقدان او تاسف بخوریم.


وی تصریح کرد: جمع امروز من را به یاد تشییع پیکر شهید آوینی انداخت. دوستان یادشان هست که تشییع شهید آوینی هم در بهار بود و در حوزه هنری از همین مکان تشییع شد.


سپس حداد عادل بخشی از پیام تسلیت مقام معظم رهبری را قرائت کرد و گفت: رهبر انقلاب از بنیانگذاران حوزه هنری هستند. قبل از پیروزی انقلاب سنگ بنای حوزه را گذاشته اند. از کسانی که پیشکسوت در این راه بوده اند به خوبی آگاه اند. کسانی که راه را آغاز کرده اند و تا آخر ادامه داده اند. امیر حسین فردی از آن جمله بود.


وی اذعان کرد: از دو جهت برای امیر حسین فردی احساس احترام می کنم. یکی از جهت توجهی که به بچه ها داشت. امیر حسین فردی قطعا می توانست به جای بیست و هشت سالی که در کیهان بچه ها سپری کرد در جاهای دیگری که نام و نان می آورد، مسئول باشد اما تشخیص داد که برای آینده سازی انقلاب باید به سراغ بچه ها رفت.


رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در پایان گفت: همیشه کسانی را که به تربیت بچه ها اهمیت می دهند آدم های بزرگی می دانم و امیر حسین فردی از آن جمله بود. دیگر اینکه فردی به آموزش توجه داشت. هر مدیری در هر جایی که هست در حالی که وظایف جاری خود را انجام می دهد باید برای آینده و تربیت نیرو برنامه آموزشی داشته باشد. تولید نویسنده، شاعر و هنرمند در تراز انقلاب از جمله کارهای امیر حسین فردی بود.
پایان پیام/
 

کد خبر 247667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha