نگاه های سیاسی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری+جدول

یکی از مواضعی که تاکنون نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گرفته اند موضوع سیاست داخلی است که سرویس سیاسی خبرگزاری شبستان در گزارشی به انعکاس دیدگاه های آنها پرداخته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه هایی که تاکنون اعلام کرده اند نگاه ویژه ای به سیاست داخلی داشته اند که مواضع آنها را درگزارش زیر می توانید بخوانید:

حسن روحانی: معتقدم بقا و قدرت ملی و حاکمیت ملی در سایه اجرای دقیق همه اصول قانون اساسی به‌ویژه فصل سوم که حقوق ملت را مشخص می‌کند، خواهد بود. اگر یکی از این اصول زیر پا گذاشته شود بدانید نمی‌توانیم به اهداف مدنظرمان در چارچوب انقلاب اسلامی دست یابیم.
محسن رضایی: معتقدم دولت آینده باید ائتلافی باشد و فارغ از گرایش های سیاسی افراد از توان آن ها در کشور می توان بهره مند شد.
محمدرضا عارف: به فضای باز سیاسی معتقدم و حق هر گروهی است که بر اساس قوانین دانشگاه فعالیت کند. جلوگیری از فعالیت یک تشکل جفا به تشکل‌ها و حذف رقیب مقدمه حذف تشکل است. اگر یک تشکل الان سوگولی است و بر علیه تشکل دیگر حرف می‌زند، بداند که فردا علیه خودش حرف می‌زنند.
محمد شریعتمداری: من اگر بیایم «اخلاق» را کانون توجه قرار خواهم داد و در تلاش برای رسیدن به اهداف مورد نظر برای اعتلای کشور، رفتار غیراخلاقی، عدم تحمل یکدیگر در فضای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را نخواهم پذیرفت و همان‌گونه که اهانت چندی پیش یک مداح به احمدی‌نژاد را محکوم می‌کنم، تاکید دارم که به مردم دروغ نگوییم، آمارها و وعده‌های دروغ ندهیم.
مصطفی پورمحمدی: کشور در شرایط خطیر و حساسی قرار دارد. همه ما باید یکی شویم و برای حل مشکلات کشور یک وفاق عمومی شکل گیرد.
غلامعلی حدادعادل: یکی از وظایفی که فکر می‌کنم دولت‌ آینده باید بر عهده داشته باشد منطقی بودن و عقلانی در تصمیم‌گیری‌ها است تا اینکه مردم به این تصمیمات و سازو کاری که اتخاذ می‌شود، اعتماد کنند.
علی اکبر ولایتی: در دولت آینده باید از تمام نیروهای کارآمد انقلاب به خصوص اصولگرایان با تجربه در تمام عرصه ها استفاده کرد.
محمدباقر قالیباف: باید سیاست را از مسائل دیگر دور کرد و نگذاریم که مسائل مختلف کشور سیاست زده شوند از جمله اقتصاد.
محمدرضا باهنر: سهمیه‌بندی قومی و جنسیتی در انتخاب اعضای کابینه نخواهم داشت بلکه براساس کارآمدی به انتخاب نیروها خواهم پرداخت.
منوچهرمتکی: تنش‌زایی در کشور پاسخ مثبتی نمی‌دهد. وقتی دو قوه با هم جدال می‌کنند، اولین اتفاق این است که اعتماد مردم نسبت به این جایگاه‌ها تضعیف می‌شود
مصطفی کواکبیان: از آنجایی که به دنبال اخلاق گرایی در جامعه هستم دولت آینده‌ام را در صورت پیروزی دولت اخلاق نامگذاری کرده‌ام.
محمد سعیدی کیا: وظیفه دولت سیاستگذاری، برنامه ریزی، هدایت و حمایت و نظارت است. من در تمام وزارت خانه‌ها با مشورت و خرد جمعی کار کردم و در این 34 سال فعالیتم هیچ گاه سیاسی کاری نکرده‌ام.
یحیی آل اسحاق: نباید بگذاریم در این مقطع نظام از ریل خارج شود چرا که معلوم نیست چگونه می‌توان دوباره آن را بازگرداند پس در این مقطع باید حضور حداکثری را به نمایش بگذاریم و اصولگرایان در راستای حضور حداکثری باید بیش از پیش فعالیت داشته باشند
کامران باقری لنکرانی: رئیس‌جمهور خدمتگزار مردم است و کسی که در این سمت قرار می‌گیرد، عنوانی به جز این ندارد چرا که شأن آن ریاست نیست بلکه خدمت است. مهم‌ترین برنامه ام در انتخابات و در صورت انتخاب شدن ریاست جمهوری بر پایه عدالت است.

نام کاندیدا                    نگاه به مسائل سیاست داخلی                                                                                                    
حسن روحانی بقا و قدرت ملی و حاکمیت ملی در سایه اجرای دقیق همه اصول قانون اساسی به‌ویژه فصل سوم که حقوق ملت را مشخص می‌کند، خواهد بود.
محسن رضایی دولت آینده باید ائتلافی باشد و فارغ از گرایش های سیاسی افراد از توان آن ها در کشور می توان بهره مند شد.
محمدرضا عارف به فضای باز سیاسی معتقدم و حق هر گروهی است که بر اساس قوانین دانشگاه فعالیت کند.
محمد شریعتمداری تاکید دارم که به مردم دروغ نگوییم، آمارها و وعده‌های دروغ ندهیم.
مصطفی پورمحمدی همه ما باید یکی شویم و برای حل مشکلات کشور یک وفاق عمومی شکل گیرد.
غلامعلی حدادعادل یکی از وظایفی که فکر می‌کنم دولت‌ آینده باید بر عهده داشته باشد منطقی بودن و عقلانی در تصمیم‌گیری‌ها است.
علی اکبر ولایتی در دولت آینده باید از تمام نیروهای کارآمد انقلاب به خصوص اصولگرایان با تجربه در تمام عرصه ها استفاده کرد.
محمدباقر قالیباف باید سیاست را از مسائل دیگر دور کرد و نگذاریم که مسائل مختلف کشور سیاست زده شوند از جمله اقتصاد.
محمدرضا باهنر سهمیه‌بندی قومی و جنسیتی در انتخاب اعضای کابینه نخواهم داشت.
 منوچهرمتکی  تنش‌زایی در کشور پاسخ مثبتی نمی‌دهد.
 مصطفی کواکبیان  دولت آینده‌ام را در صورت پیروزی دولت اخلاق نامگذاری کرده‌ام.
 محمد سعیدی کیا  در تمام وزارت خانه‌ها با مشورت و خرد جمعی کار کردم و در این 34 سال فعالیتم هیچ گاه سیاسی کاری نکرده‌ام.
 یحیی آل اسحاق  نباید بگذاریم در این مقطع نظام از ریل خارج شود چرا که معلوم نیست چگونه می‌توان دوباره آن را بازگرداند.
 کامران باقری لنکرانی  رئیس‌جمهور خدمتگزار مردم است و کسی که در این سمت قرار می‌گیرد، عنوانی به جز این ندارد.


پایان پیام/

کد خبر 248324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha