رحیم مخدومی، نویسنده و دبیر نخستین دوره جشنواره داستان فتنه، درباره انتخاب اعضای جدید هیئت امنای بنیاد ادبیات داستانی به خبرنگار شبستان گفت: من از معرفی این افراد خبر ندارم حتی نمی دانم که خودم نیز انتخاب شده ام.
وی افزود: فردی، رحماندوست، محمود حکیمی و شریف را می شناسم اینها بزرگان ادبیات هستند، منتهی دوستانی که اسم برده شد هر کدام در یک بعد و منظر صاحب مسندی در ادبیات داستانی هستند و برخی همانند آقای حکیمی از پیشکسوتان این عرصه هستند و شاید بسیاری از پیشکسوتانی که خود جزو پیشکسوتان هستند، در مقطعی به استاد حکیمی به عنوان پیشکسوت نگاه می کردند، ایشان در حوزه ادبیات متعهد دینش را ادا کرده است و منجر به تربیت نسلی شده که در این وادی تاثیرگذار هستند.
وی از امیرحسین فردی به عنوان نویسنده ای که از خاستگاه مردمی و مسجدی ادبیات برخوردار است یاد کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ایشان از خاستگاه مردمی و مسجدی جریان سازی در ادبیات داستانی را رقم زده و تبعاتش جدا از تولید آثار متعدد حضور در عرصه ادبیات داستانی و نقد از بخش های منحصر به فرد بوده که فردی تاکنون ایفا کرده است. تعدادی نویسنده و هنرمند متعهد که جزو آبروی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، اینها برخاسته از همان مسجدی هستند که آقای فردی یکی از مسئولان مجمع آن بوده است و همچنان آن مساجد پایگاه ادبیات مردمی و باقدرت به کار خود ادامه می دهد. هر سال بهتر از سال گذشته می درخشد.
وی خاطرنشان کرد: با این نگاهی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گزینش افراد برای اعضای هیئت امنای بنیاد ادبیات داستانی داشته منهای انتخاب خودم، این نگاه نگاه چند بعدی بوده، در عین آنکه آن روح حاکم بر بنیاد باید در واقع متاثر از روح واقعی باشد که بر ارشاد حاکم است و منبعث از آن باشد. همانطوری که انتظار می رود ارشاد ادبیات و هنر را باید به سمت تعالی ببرد و لازمه اش این است که عوامل و دست اندرکار متعالی امور را در دست بگیرند.
وی افزود: با توجه به اینکه شما لیست اعضای جدید را خوانده اید برای من سخت است که بخواهم دفاع کنم از این عزیزان چرا که من هم جزو این لیست هستم.
مخدومی یادآور شد: انتخاب بزرگانی چون محمود حکیمی و فردی و رحماندوست که ما دوره ای در محضر آنها شاگردی کرده ایم و حقی بر گردن ادبیات متعهد انقلاب اسلامی دارند، خوشبین هستم، امیدورام با توجه به این نگاه و رویکرد، اتفاقات خوب و خوشایندی بیفتد، آنچه که از اوایل انقلاب انتظار می رفته در هنر و ادبیات که شایسته نظام جمهوری اسلامی است، اتفاق بیفتد، طبیعتاً اگر عوامل مناسب هر کاری انتخاب نشوند، این کار اتفاق نمی افتد.
پایان پیام/
نظر شما