به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی واموربین الملل سازمان اوقاف وامورخیریه؛ حجتالاسلام و المسلمین شرفخانی معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه «سال 90 مقام معظم رهبری مطالبهای مبنی بر تربیت 10 میلیون قاری و حافظ قرآن کریم را خواستار شدند» گفت: بر این اساس سازمان اوقاف برای تربیت یک میلیون حافظ و یک میلیون قاری در سراسر کشور در طول چهار سال برنامهریزی کرد و نسبت به ظرفیت استانها و شهرستانها سهمیه در نظر گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: سعی ما بر این بود که از ظرفیتهای مردمی، امامزادگان و بقاع متبرکه استفاده کنیم؛ بنابراین برای سال 90 تربیت 250 هزار قاری و حافظ در دستور کار قرار گرفت که 238 هزار نفر در این طرح شرکت کردند.
وی با بیان اینکه «در مرحله اول آزمون که به صورت شفاهی در اسفندماه برگزار شد نزدیک به 100 هزار نفر در سراسر کشور شرکت کردند» گفت: امروز نیز آزمون کتبی این طرح در بیش از 2300 پایگاه امامزادگان و بقایع متبرکه با حضور نزدیک به 100 هزار نفر برگزار میشود و در نهایت آنهایی که نمره لازم را در دو آزمون کتبی و شفاهی کسب کنند موفق به اخذ گواهینامه میشوند تا بتواند در مراحل حضور داشته باشند.
شرفخانی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این طرح نیاز به مربیان قرآنی نیز احساس شد و در این راستا مرکز آموزشی تربیت مربی حفظ قرآن به صورت تخصصی راهاندازی شد تاکنون 1300 مربی در این مرکز آموزش دیده و در قالب این طرح فعالیت میکنند.
وی همچنین از فعالیت بخش مجازی و کلاسهای آنلاین در قالب این طرح خبر داد گفت: این بخش برای کسانی است که نمیتوانند به صورت حضوری در این کلاسها شرکت کنند که میتوانند با مراجعه به سایت qoranhafez.ir برای آموزش مجازی حفظ قرآن اقدام کنند که بیش از 12 هزار سوال به صورت رایگان در آن طراحی شده است.
وی همچنین تصریح کرد: اگر در کشور فضای حفظ قرآن حاکم شود و مردم به سمت وسوی حفظ کلام الهی بروند شاهد آثار و برکات فردی و اجتماعی آن خواهیم بود.
، همچنین حجتالاسلام حسینی معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف استان تهران نیز از برگزاری مرحله کتبی این آزمون در 17 امامزاده استان تهران به صورت همزمان خبر داد و گفت: امروز در استان تهران نیز با حضور حدود پنج هزار نفر مرحله کتبی این آزمون در حال برگزار است که استقبال در سنین بین 7 تا 12 سال بالغ بر 3700 نفر بوده است.
وی یادآور شد: ثبتنامکنندگان در طرح ملی حفظ قرآن کریم در استان تهران 20 هزار نفر بودند و سال آینده برای بیش از 40 هزار نفر هدفگذاری کردهایم.وی با بیان اینکه «150 تن از اساتید قرآنی این دورهها را اداره کردند» گفت: با توجه به کمبود موقوفات قرآنی در کشور به ویژه استان تهران خواسته ما از مردم این است که به سمت انجام وقفهای قرآنی حرکت کنند. حسینی تاکید کرد: موقوفات قرآنی در کشور خیلی کمتر از آن چیزی که در شان مردم عزیز ما باشد؛ بنابراین یکی از نیاتی که نیاز است مردم متدین اموال خود را وقف کنند، عرصه قرآنی و فعالیتهای قرآنی است.
پایان پیام/
نظر شما