شکل‌ گیری اقتصاد بدون نفت از رویکردهای اصلی است

سخنگوی وزارت امور خارجه، اظهار داشت: برای اینکه کشور به نقطه رشد خود برسد به دنبال شکل‌ گیری اقتصاد بدون نفت هستیم که در این راستا تقویت بخش خصوصی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه، امروز(15 اردیبهشت) در شورای روابط خارجی که در استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: با توجه به تغییر ساختار وزارت امور خارجه در جهت کوچک کردن بخش ها و معاونت ها و حرکت در چارچوب سیاست کلی، یک بخش با عنوان معاونت دیپلماسی عمومی به این وزارت اضافه شد.

 

وی با بیان اینکه هر چقدر به جلوتر برویم پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات و استفاده از آن بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد و بخش افکار عمومی تعیین کننده است، اضافه کرد: کشورها از همه ابزار استفاده می کنند و هر کسی در مدیریت افکار عمومی موفق تر باشد در دستیابی به اهداف سیاسی نیز موفق خواهد بود.

 

وی ایران را یکی از موفق ترین کشورهای منطقه خاورمیانه دانست و افزود: در طول 35 سال‌گذشته با هجمه های سنگین دشمنان مواجه بودیم و از هیچ فتنه ای کوتاهی نکردند که یکی از این هجمه ها جنگ نرم دشمن برای مختل کردن کشور است و مهم ترین هجمه ها که علیه کشور صورت گرفته جنگ نرم، جنگ تبلیغاتی و متهم کردن کشور به برخی اقدامات که افکار عمومی را تحت تأثیر قرار می دهد، می باشد.

 

مهمان پرست، مهم ترین راهبرد وزارت امور خارجه را تنویر افکار عمومی دنیا و تشریح دیدگاه های رسمی کشور میان مردم دنیا و خصوصا منطقه دانست و با بیان اینکه در این راستا باید تمام ارگان ها و مجموعه های دولتی و غیر دولتی همکاری داشته باشند، تصریح کرد: از سویی در کنار فعالیت های انجام شده برای تنویر افکار عمومی کشورهای خارجی، تشریح دیدگاه های سیاست خارجی برای مردم داخل کشور نیز ضروری است.

 

وی حضور در دانشگاه ها برای پاسخ گویی به سؤالات دانشجویان و ارتباط مستقیم با مردم را از جمله این امور دانست و عنوان کرد: از جمله مسائل خارجی و برنامه ‌های ما، ارتباط تنگاتنگ با کشورهای مختلف جهان است و خوزستان نیز در این مسیر در شرایط بسیار سخت و تحریم توانسته با استفاده از ظرفیت ‌های فوق‌ العاده به تنهایی به رشد قابل توجهی در این زمینه به ویژه در بخش اقتصادی دست یابد.

 

وی با اشاره به اینکه اگر فشارها علیه کشور ما رفع شود می توان به جهش و پیشرفت بسیاری نائل شد از این رو باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، تأکید کرد: در حال حاضر ایران در مقطع بسیار حساس و تاریخی به سر می برد و از سویی بیداری اسلامی کشورها و استقلال قدرت ها نوید همکاری های جدید منطقه با ایران را می دهد و از دید مخالفان نظام تحولات منطقه و بیداری اسلامی ریشه در انقلاب اسلامی ایران و روحیه ایستادگی مردم دارد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه، با بیان اینکه تحولاتی که در منطقه صورت می گیرد به شکل کاملاً پیچیده ای به ملت ما ارتباط پیدا می کند، اذعان داشت: فعالیت کشورهای قدرتمند در قالب آشوب و فتنه در کشورهای مختلف ظاهر می‌شود و این اقدامات یک حرکت هدفمند صهیونیستی است که می‌خواهد زمینه را برای بیداری اسلامی مختل و از قدرتمند شدن جهان اسلام جلوگیری کند.

 

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم افراد ظالم و جنایتکار در این راه به اهداف خود برسند، ادامه داد: دشمنان نظام با افزایش فشارها در پی ایجاد موجی از نارضایتی مردم و اختلاف میان اقوام مختلف هستند که در یکی از صحنه های سیاسی اجتماعی متبلور شود از این رو رهبر معظم انقلاب امسال را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام نهادند.

 

وی انتخابات ریاست جمهوری را نقطه امیدی برای دشمنان به منظور به اوج رساندن فتنه ها دانست و خاطر نشان کرد: براین اساس با خلق حماسه سیاسی باید نمایشی از اقتدار ملی را شاهد باشیم و معنای حماسه سیاسی حضور در سیاست‌گذاری ‌های کشور از جمله انتخابات است و حماسه اقتصادی توسعه صنایع، تولیدات و خودکفایی می ‌باشد.

 

مهمان پرست، با بیان اینکه هر یک از استان ‌های کشور ظرفیت ‌های قابل توجهی دارند و موقعیت آنها می‌تواند در راستای سرمایه گذاری منطقه‌ای تأثیرگذار باشد، اظهار کرد: خوزستان قطب کشاورزی کشور است و می ‌تواند در زمینه تأمین غلات کشورهای شمال دریای خزر و شمال غرب آفریقا همچنین در زمینه‌ های صادرات نفت و گاز نقش چشمگیری داشته باشد.

 

وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم توانایی ‌های استان را در کشورهای مختلف عرضه کنیم، یاد آور شد: برای اینکه کشور به نقطه رشد خود برسد به دنبال شکل‌ گیری اقتصاد بدون نفت هستیم که در این راستا تقویت بخش خصوصی ضروری است تا بتوان از این طریق درآمد دولت را افزایش داد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 250365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha