به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، حجتالاسلام محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائیه در بخش دیگری از نشست خبری خود با اصحاب رسانه در مورد مبارزه با فساد و فرمان و تأکیدات مقام معظم رهبری در این ارتباط گفت: مقام معظم رهبری در خصوص این موضوع از سال 80 در مناسبتهای مختلف به صورت موردی و عمومی این موضوع را به دولت، قوه قضاییه و سایر قوا در جلسات عمومی تذکر دادند.
وی افزود: اگر فساد در دستگاه حکومتی نهادینه شود و گسترش یابد آن حکومت با مشکلات جدی مواجه میشود و از درون ضربه میخورد و تنها مسئولی که این موضوع مهم را مورد توجه قرار داده است مقام معظم رهبری بودهاند که نسبت به فساد اقتصادی حساسیت داشتند و تأکید کردند.
وی اظهار کرد: متعاقب این فرمایش مقام معظم رهبری هر سه قوه جلساتی را تشکیل دادند و برخی قوانین وضع و برخی اصلاح شد و برخی برخوردها تشدید شد و برخی شعب اختصاصی (تخصصی) برای مبارزه با فساد و حتی مجتمع قضایی تخصصی در این ارتباط به وجود آمد.
وی گفت: همچنین هماهنگیهای لازم با وزارت اطلاعات و سپاه در جهت شناسایی افراد خاطی انجام شد و از همین جا پروندههای زیادی مورد بررسی قرار گرفت اما آیا این موضوع و این اقدامات کفایت میکند یا خیر، باید بگوییم خیر.
وی اظهار کرد: باید گفت از تمام ظرفیتها در راستای دستور مقام معظم رهبری استفاده نشده است اما کم هم کار انجام نشده، من در حال حاضر ارزیابیای از نمره قوه قضاییه در ارتباط با مبارزه فساد ندارم، این ارزیابی از سال 80 باید انجام گیرد و اگر بخواهیم نمرهای در این زمینه به قوه قضاییه بدهیم باید از سال 80 این موضوع را بررسی کنیم، امیدواریم در آینده از تمام ظرفیتها در این زمینه استفاده شود.
حجتالاسلام اژهای از ممنوعالخروجشدن 10 هزار نفر متهم بدهی بانکی خبر داد و در مورد ممنوعالخروجشدن افرادی که بدهی بانکی دارند، اظهار کرد: برخی افراد پروندهای در این زمینه دارند و به آن رسیدگی شده است البته در برخی از دستگاهها پروندههایی وجود دارد که هنوز مطرح نشده است که بستگی به نظر قاضی دارد که آیا متهم ممنوعالخروج است یا خیر؟
پایان پیام/
نظر شما