به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، رئیس خانه عکاسان ایران، عصر روز گذشته (14 اسفند) در آیین اختتامیه دومین جشنواره سراسری فیلم و عکس های موبایلی همراهان و همایش چالش ها و کارکردهای فرهنگی موبایل که در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان برگزار شد، گفت: چنین جشنواره هایی با هدف فرهنگ سازی درست از کارکردهای گوشی همراه برگزار می شود.
رسول اولیا زاده، استفاده اخلاق مدارانه از تلفن های همراه را در ترویج فرهنگ درست از این رسانه کوچک اما مهم، بسیار حائز اهمیت دانست و بیان داشت: ارسال آثار نسبت به جشنواره اول، بیش از دو برابر شده است در حالی که متاسفانه در کیفیت عکس ها رشدی را شاهد نبودیم.
غلامرضا قاسمی، رئیس حوزه هنری گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه شتاب یکی از مقدمات ماهیت عصر ما است، گفت: عصری که در آن زندگی می کنیم، عصر دانایی و پیشرفت است و اگر آن را از تمدن جامعه بشری بگیریم همه چیز تمام می شود.
وی با اشاره به کارکردها و چالش های موبایل در عصر حاضر، اظهار داشت: با توجه به این شتاب فزاینده و روز افزا باید از پلیدی هایی که در اطراف ماست، میوه بقا را دریافت کنیم و لذت بخشی و یادگار خوبی را به این پدیده بدهیم.
قاسمی در ادامه طی گزارشی از روند اجرای این جشنواره، اذعان داشت: 53 مقاله، 17 هزار و 991 قطعه عکس از 966 نفر و همچنین 207 فیلم از 63 نفر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که مورد داوری قرار گرفتند.
افسر افشاری نادری، یکی از داوران بخش مقاله در این جشنواره، اظهار داشت: تفکر هوشمندانه ای پشت این جشنواره نهفته است.
وی گفت: موبایل همانند بسیاری از رسانه های واسطه ای، فضایی در جامعه ایجاد می کند که موجب بروز دانش و ایده های نو می شود که رفتارهای تعاملی بین افراد را در شرایطی ایده آل رعایت می کند.
مهرداد اسکویی، یکی از داوران بخش فیلم این جشنواره و یکی از فیلمسازان کشور نیز در این مراسم اذعان داشت: فیلم سازی با تلفن همراه ایده جدیدی است و نیازمند انجام کار فرهنگی می باشد.
وی بیان کرد: فیلمسازان کشور باید در این زمینه به تبادل فرهنگی پرداخته و کارهای فرهنگی نو انجام دهند.
در ادامه مراسم طی ویژه برنامه ای از کریم ملک مدنی، هنرمند برجسته عکاسی گیلان به خاطر سه دهه کار عکاسی حرفه ای تجلیل شد.
در ادامه مراسم از برگزیدگان سه بخش، فیلم، مقاله و عکس با موضوعاتی چون، آیین ها و باورداشت ها، طبیعت و محیط زیست، زندگی اجتماعی و طنز تقدیر شد.
گفتنی است،
ملک مدنی متولد 1337، از آمل و فارغ التحصیل رشته فیلم برداری از مدرسه عالی تلویزیون و سینما است و تلاش چندین ساله او در عرصه عکاسی گیلان او را به عنوان استاد عکاسی و چهره ای در عکاسی کشور تبدل کرده است.
پایان پیام/
نظر شما