به گزارش خبرگزاری شبستان، ابراهیم اصغرزاده، نماینده ادوار مجلس و کاندید انتخابات ریاست جمهوری امروز یکشنبه 22 اردیبهشت در جمع خبرنگاران تصریح کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور در زمینه تحریمها و اجماع جهانی علیه ایران انتخابات آینده باید حول محور تامین منافع ملی شکل گیرد و در این میان خط کشیهای سیاسی و قطببندیهای جناحی نباید در اولویت باشد.
اصغرزاده تاکید کرد: من نیز به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ترجیح میدهم برای برنامههای انتخاباتیام در چارچوب منافع ملی تصمیم بگیرم و در این میان باید دید که منافع ملی چه چیزی را ایجاب میکند.
وی همچنین در مورد حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم، افزود: من و سایر دوستان تلاش زیادی کردیم که وی به این انتخابات بیاید و قطعا آمدن وی به حال جامعه بسیار مفید خواهد بود و معادله چند مجهولی انتخابات آینده را حل خواهد کرد.
اصغرزاده در مورد ائتلاف یا همکاری با هاشمی رفسنجانی، تصریح کرد: قطعا ائتلاف و همکاری و نظایر آن با کاندیدای نظیر هاشمی رفسنجانی قواعد کلاسیکی دارد که همه سیاسیون از آن مطلع هستند و هاشمی رفسنجانی میداند برای ایجاد ائتلاف با سایر کاندیداها چه قواعدی را باید رعایت کند.
وی در مورد اولویتهایی که دولت آینده باید به آنها توجه کند گفت: مهمترین اولویتی که بخش قابل توجهی از کاندیداها از جمله اصلاحطلبان و آقای هاشمی رفسنجانی باید آنها را رعایت کنند اولویتبندی در بهبود روابط سیاسی با دنیا و ارائه راهکاری برای مرتفع شدن مسائل اقتصادی است.
اصغرزاده افزود: سخن گفتن از فشار تحریمها بر مردم بدین معنا نیست که ملت حاضر به مقاومت نیستند و حاضرند از دستاوردهایی که تاکنون داشتهاند کوتاه بیایند بلکه باید با اتخاذ راهکارهای مناسب و دیپلماسی بینالمللی قویتر از مرحله حساس کنونی عبور کرد.
وی با انتقاد از سیاستهای کنونی اقتصادی دولت ادامه داد: از نظر اقتصادی شرایطی که دولت به وجود آورده است مورد انتقاد اکثر کاندیداهاست و کمتر کاندیدایی وجود دارد که نسبت به وضعیت اقتصادی فعلی ابراز رضایت کند یا حافظ وضع موجود باشد، کاندیداها در صحبتهای خود حتی نسبت به هولوکاست و برخی سیاستهای خارجی دولت انتقادات عدیدهای دارد.
این نماینده مردم در مجلس ششم، یادآور شد: جناح اصولگرا در شرایط کنونی به لحاظ روانی در وضعیت سختی قرار گرفته چرا که دولت احمدینژاد را محصول کار خود میبیند و باید نسبت به آن پاسخگو باشد.
وی با بیان این که اعتراض به سیاستهای اقتصادی دولت وجه اشتراک اصولگرایان و اصلاحطلبان است، افزود: دولت احمدینژاد برخلاف قانون اساسی از یک دیدگاه ایدئولوژیک خاص بهره میگیرد که اسم آن را میتوان نئومنجیگرایانه گذاشت، دیدگاهی که از ابزارهای دینی مردم بدون محابا در جهت رسیدن به اهداف سیاسی خاص بهرهبرداری میکند.
اصغرزاده با تاکید بر تجارب ارزنده هاشمی رفسنجانی در اداره کشور، گفت: آمدن هاشمی بمب روانی وسط جبهه اصولگرایان منفجر کرد و در مقابل این حضور اصولگرایان نمیتوانند به گزینه واحد برسند چرا که آیتالله مصباح یزدی و جبهه پایداری به هیچ عنوان با سایر اصولگرایان یکی نمیشوند سرنوشتی که گروههای مستقل اصولگرایان از آن تبعیت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه هاشمی 92 با هاشمی دوره سازندگی قطعا متفاوت است، گفت: در انتخابات آینده در مقابل هاشمی قطعا دیدگاه رادیکالی و تندروانه اصولگرایان قرار میگیرد و در این میان بخشی از اصولگرایان معتدل و منطقی و خردگرا از آقای هاشمی حمایت خواهند کرد.
ابن نمابنده ادوار مجلس انصراف یا عدم انصراف خود را منوط به آرایش سیاسی انتخاباتی آینده خواند و تاکید کرد: همانطور که پیش از این به آن اشاره داشتم برای من اولویت منافع ملی خواهد بود نه مرزبندیهای جناحی و حزبی.
وی با تاکید بر این که رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی امکانپذیر نخواهد بود، گفت: رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی کشور را با بحرانی مشروعیت مواجه خواهد کرد و جایگاه هاشمی رفسنجانی در مجمع تشخیص مصلحت متضمن تایید صلاحیت وی خواهد بود.
اصغرزاده در پایان افزود: همه گروههای سیاسی برای اینکه حماسه سیاسی رقم خورده شود باید در این انتخابات مشارکت جدی داشته باشند و در راستای منافع ملی گام بردارند.
پایان پیام/
نظر شما