نخستین بخش جراحی تخصصی حیوانات در ایران

اتاق تمیز (Clean Room) و بخش جراحی و نخستین بخش مراقبت‌های ویژه حیوانات(ICU) با حضور دکتر سلطان‌خواه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور در پژوهشکده طب تجربی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار شبستان ،محمدرضا مخبر دزفولی، رییس پژوهشکده طب تجربی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران درباره‌ی جزییات بخش‌های مختلف این پژوهشکده که در مراسم امروز به بهره‌برداری رسیدند، گفت: این مجموعه برای مطالعات طب تجربی در ارتباط با بیماری‌های مشترک انسان و حیوان فعالیت کرده و با استفاده از امکانات این مجموعه می‌توان راجع به بیماری های شبه برانگیز حیوانات تحقیق کرد.تا در طب پزشکی دامپزشکی استفاده شود.

 

وی درباره بخش جراحی تجربی پژوهشکده طب تجربی گفت: بسیاری از فعالیت‌های این بخش به خصوص درموارد پیوند و یا انتقال برخی از ارگان‌ها و اعضاء از حیوانات به انسان که هم اکنون نیز مطالعات آن در دنیا آغاز شده و در حال پیشرفت است، نیازمند تجهیزات است تا این مطالعات همزمان با فعالیت‌های تحقیقاتی سایر کشورها در ایران انجام شود.


مخبر دزفولی درباره افتتاح نخستین ICUحیوانات در کشور گفت : یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در طب حیوانی برای این که بتوان تحقیقات را به انسان نیز تعمیم داد نگهداری و مراقبت از موجود مورد آزمایش در شرایط  ICU است. از این رو اولین ICU حیوانی در ایران در پژوهشکده طب تجربی دانشگاه تهران راه‌اندازی شده است.


رییس پژوهشکده طب تجربی دانشگاه تهران راه‌اندازی اتاق تمیز در این پژوهشکده را امری مهم دانست و خاطرنشان کرد: CleanRoom اتاقی است که شرایط بسیار تمیزی را برای تهیه‌ی فرآورده‌های دارویی و بیولوژیک فراهم میکند.


وی تصریح کرد: اتاق تمیز پژوهشکده طب تجربی اولین اتاق تمیزی است که در دانشکده‌های دامپزشکی کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری و مرکز فناوری و نوآوری‌های ریاست جمهوری راه‌اندازی شده است.


مخبردزفولی درباره این اتاق افزود: بخش زیادی از تجهیزات مورد استفاده در بخش‌های مختلف این پژوهشکده ساخت ایران است،زیرا کسب دانش فنی و ساخت تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در کشور روند رو به رشدی را پیدا کرده است و اخیرا نمایشگاهی نیز با این رویکرد برگزار شد که رویداد مهمی محسوب می شود.


رییس پژوهشکده طب تجربی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه چنین مراکزی و در این سطح امکانات درکشورهای حوزه‌ی خاورمیانه وجود ندارند گفت: حتی در دانشکده‌های دامپزشکی سطح کشور نیز در مجموعه‌هایی که فازهای حیوانی طرح‌های تحقیقاتی در بیمارستان‌های انسانی صورت می‌گیرد به این وسعت و با این فناوری‌ها چنین مراکزی وجود ندارد.


پایان پیام / 

کد خبر 253448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha