تفقه در دین به معنای فهم عمیق همه ابعاد دین است

مدیر گروه فقه و اصول موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با تاکید بر لزوم توجه طلاب به تحقیق در مسائل دینی گفت: تفقه در دین به معنای فهم عمیق همه ابعاد دین است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام غلامرضا فیاضی، مدیر گروه فقه و اصول موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) امروز (26 اردیبهشت) در دومین همایش فقه حکومتی که با عنوان "اقتصاد حکومتی" برگزار شد، ارزش کار تفقه در دین را بالاتر از جهاد در راه خدا دانست.


وی ادامه داد: تفقه در دین باید شامل مجموعه اعتقادات در مسائل اخلاقی و احکام باشد و در مجموع می توان گفت که تفقه در دین به معنای عالم شدن در دین و فهم معنای عمیق همه ابعاد آن است.


مدیر گروه فقه و اصول موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) افزود: ولی یک سوال جدی در این خصوص مطرح می باشد، اینکه آیا می توان بدون درک کامل مصادیق کتاب و سنت به تفقه در دین پرداخت و در جواب آن باید گفت که بدون شک این امر میسر نیست.


وی ادامه داد: تفقه در دین به کار طلبه مشروعیت می دهد که البته این تاکیدات بیانگر لزوم توجه محققان علوم دینی به این موضوع است.


حجت الاسلام فیاضی تصریح کرد: ما باید برای پیدا کردن پاسخ سوال های موجود در مسائل مختلف به سراغ قرآن و سنت برویم.


وی گفت: این امکان وجود ندارد، مگر اینکه فردی که به دنبال تفقه در مسائل و یافتن پاسخ ها است، مجتهد در کتاب و سنت باشد و بتواند از تفسیر به رای در این خصوص بپرهیزد.


پایان پیام/ 
 

کد خبر 254470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha