روابط عمومی امام آرمانی بود

امام خمینی (ره) با روابط عمومی خوب اسباب مهرورزی را در دست گرفتند و با استفاده از ابزارهای ارتباطی مناسب و کیفیت برتر ارتباطی در قلب مردم نفوذ کردند.

به گزارش خبرنگار شبستان، امام خمینی (ره) با توجه به کمبود وسایل ارتباطی به راحتی با مردم ارتباط برقرار می‌کردند و همواره ارتباط را فراتر از مفهوم‌اش می‌دانستند و رسانه ملی را دانشگاه و رادیو را نیز وسیله آموزندگی می‌پنداشتند. جامعه ما نیازمند شناسایی اندیشه‌ها و رفتار ارتباطی امام (ره) است.خوشبختانه به تازگی کتابی در این زمینه با عنوان "اندیشه‌های ارتباطی امام خمینی (ره)" به قلم هوشمند سفیدی از سوی انتشارات عروج چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

امام خمینی(ره) سخنگوی مردم، اندیشه‌های تبلیغاتی و ارتباطی امام (ره)، ارتباطات و توسعه در اندیشه‌های امام (ره)، مردم و افکار عمومی در اندیشه امام (ره)، روزنامه‌نگاری توسعه در اندیشه و نگاه امام (ره)، صدا و سیما در نگاه امام (ره)، نقش و اهمیت پایگاه‌ها و رسانه‌های سنتی در دیدگاه امام (ره) و استقلال نهاد رسانه از قوای سه‌گانه از دیدگاه امام (ره) سرفصل‌های کتاب "اندیشه‌های ارتباطی امام خمینی (ره)" است.

 

در بخشی از کتاب "اندیشه‌های ارتباطی امام خمینی (ره)" می‌خوانیم: امام (ره) بحث اخلاق را در اطلاع‌رسانی و ارتباط اهمیت می‌دادند و علی‌رغم تأکیدی که بر انتقادی‌بودن جامعه و رسانه‌ها داشتند، بر حرکت در مسیر صلاح عمومی پافشاری می‌کردند، برای مثال در جایی می‌گویند" مطبوعات باید مسایلی را که مضر به وحدت جامعه و مضر به آن انگیزه‌هایی که جامعه برای آن قیام کرده و در حقیقت مضر برای اسلام است، پرهیز کنند".

 

به گفته هوشمند سفیدی در کتاب اندیشه‌های ارتباطی امام خمینی (ره)، امام را باید مظهر مردم‌داری اسلامی و اسوه روابط عمومی آرمانی دانست.

 

در این کتاب آمده است: امام (ره) بزرگمردی که عملا با روابط عمومی خوب، اسباب مهرورزی را در دست گرفت و در ادامه راه با استفاده از ابزارهای ارتباطی مناسب و کیفیت برتر ارتباطی در قلب مردم نفوذ پیدا کرد و با کلام نافذ استدلال قوی و نگاه صمیمی و حرکات معنی‌دار دست خود ارتباط مناسبی با مردم برقرار کرد.

 

گفتنی است، کتاب" اندیشه‌های ارتباطی امام خمینی (ره)" مشتمل بر 288 صفحه با قیمت 8000 تومان و در شمارگان 2000 نسخه از سوی انتشارات عروج وابسته به مرکز تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) چاپ و روانه بازار شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 254707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha