به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، دکتر محسن فردرو، قائم مقام معاونت رسانه مجازی صدا و سیمای کشور، روز یکشنبه (29اردیبهشت) در کارگاه آموزش مدیریت فرهنگی در پدافند غیرعامل که با حضور مسئولان فرهنگی، مسئولان پدافند غیر عامل استان و کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، گفت: پدافند غیرعامل را معمولا در حوزه نظامی می دانند در حالی که پدافند غیر عامل همان الگوی بقاء و ادامه حیات انسان ها است.
وی حفظ مراکز حیاتی و حساس کشور، افزایش آستانه مقاومت ملی، کاهش آسیب پذیری های زیرساختی، ارتقاء پایداری ملی و استمرار خدمات ضروری کشور در شرایط بحران را از اهداف پدافند غیرعامل عنوان کرد.
دکتر فردرو با اشاره به نقش تاثیرگذار حوزه فرهنگ در پدافند غیر عامل، گفت: حوزه فرهنگ دارای مراکز مهمی از جمله کانون های فرهنگی هنری مساجد، مطبوعات، خبرگزاری ها، چاپخانه ها و سایر مراکز فرهنگی می باشد که باید در پدافند غیر عامل لحاظ شود.
وی نهادینه کردن احساس امنیت در جامعه از سوی مسئولان در حوزه فرهنگ را ضروری عنوان کرد و افزود: در حوزه فرهنگ آموزش سبب پیش بینی و آینده نگری در پدافند غیرعامل است.
قائم مقام معاونت رسانه مجازی صدا و سیمای کشور با بیان اینکه پدافند غیر عامل در همه ابعاد نقش بسزایی دارد، خاطرنشان کرد: پیشرفت و توسعه در گرو حفظ امنیت در کشور است که در این راستا فرهنگ باید در حوزه ملی، فردی، گروهی، سازمانی، منطقه ای و فراملی جریان پیدا کند.
وی در ادامه آگاهی و دانش، باورها و ارزش ها، هنجارها، دستاوردهای فن آوری، ساختارها و سازمان ها، ضوابط و قوانین و مهارت ها و خلاقیت را از اجزاء فرهنگ پدافند غیر عامل عنوان کرد.
دکتر فردرو با اشاره با آیات قرآن کریم و تاکید آن بر لزوم جهاد و دفاع در فرهنگ اسلامی، گفت: توجه به ارزش های دینی دفاع غیرعامل و گسترش آن، مقابله با عملیات روانی و مقابله با تهدیدات نرم، افزایش باورهای عمومی، اراده ملی و راه اندازی سیستم اطلاع رسانی در شرایط بحران از مهم ترین اقدامات فرهنگی در پدافند غیر عامل است.
وی در پایان اضافه کرد: پدافند غیر عامل فطری ترین و صلح آمیزترین روش دفاعی بشر است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما