بعد از اهانت نوبلیست پرویی به امام(ره) در ایران آب از آب تکان نخورد

امیرحسین فردی باانتقاد از فراموشی آرمان های انقلاب اسلامی در حوزه ادبیات، گفت: زمانی که نویسنده نوبلیست پرویی (ماریو بارگاس یوسا) در خطابه اش هنگام دریافت نوبل به امام اهانت کرد، در ایران آب از آب تکان نخورد.

به گزارش خبرنگار شبستان، امیرحسین فردی، در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور بیان کرد: هم‌اکنون که در آستانه پایان دهمین جشنواره شهید غنی‌پور بسر می‌بریم نسبت به ادبیات داستانی انقلاب کم‌لطفی شده است. آنچه که جشنواره شهید غنی‌پور در دوره‌های مختلف به ما آموخت این بود که اگر کاری بر اساس اخلاص باشد و انسان خود را در آن کار نبیند خداوند به او برکت خواهد داد.

 

وی بااشاره به توهین صریح به امام راحل در مراسم اهدای جایزه نوبل عنوان داشت: در یکی از سال‌ها که جایزه نوبل به نویسنده‌ پرویی در ادبیات داده شد، او در مقابل صدها دوربین و میلیون‌ها مخاطب در خطابه‌اش به امام راحل توهین کرد، اما در ایران آب از آب تکان نخورد، امروز آرمان‌های انقلاب و امام راحل در حال فراموشی است که خصوصا این رویه در فضای فرهنگ و ادبیات ایران موج می‌زند.

 

در ادامه مراسم، بهمن دری، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: چند ویژگی در رابطه با جشنواره شهید غنی‌پور وجود دارد که آن را از جشنواره‌های دیگر متمایز می‌کند. یکی از آنها انتصاب آن به نام شهید است که کمتر در جشنواره‌های دیگر مشاهده می‌شود و از دیگر ویژگی این جشنواره مسجدی بودن آن است.

 

وی ادامه داد: جایزه شهید غنی‌پور نه خصوصی است نه دولتی بلکه استمرار آن به علت اخلاص عوامل برپایی این جشنواره است.

 

بهمن دری افزود: جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور مقدس بوده و برگزیدگان آن در طول سالیان متمادی جزء بهترین‌های عرصه ادبیات هستند. بنای وزارت فرهنگ و ارشاد این است که استقلال جشنواره حفظ شده و وظیفه ما تقویت کردن آن است چرا که اگر حمایت نشود باید در روز قیامت پاسخگو باشیم.

 

محسن مؤمنی در صحبت‌های کوتاه خود در پایان مراسم اختتامیه ضمن انتقاد از فیلم‌های جشنواره فیلم فجر بیان کرد: در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر فیلم استاد رضا میرکریمی که توسط حوزه هنری تهیه شده است، دیده نشد بلکه فیلم‌هایی مطرح شدند که هیچ تناسبی با فرهنگ ایرانی نداشته و موضوعاتی مدنظر قرار گرفته‌اند که به فرهنگ ایرانی خدشه وارد کرده است. فیلم‌هایی که در داستان خود برای تربیت فرزندان رجوع به فرهنگ غرب کرده و مهاجرت را سرفصل فیلمنامه خود قرار داده است. جای بسی شگفتی است که کارگردانان ایرانی به موضوعاتی می‌پردازند که دغدغه مردم ایران نمی‌باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 25531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha