به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، اسماعیل جانعلی پور، مدیرکل کتابخانههای عمومی گیلان در جلسه بررسی راه اندازی کتابخانههای مشارکتی و استقرار ایستگاه مطالعه در اماکن مذهبی استان، گفت: به زودی تحول چشمگیری در ارتقای سرانه مطالعه و فضای مطالعه در استان ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه در استان 15 بقعه متبرکه شرایط لازم برای ایجاد کتابخانه را دارند، افزود: علاقهمندی مسئولان فرهنگی استان برای راه اندازی کتابخانه در ادارات و سازمانها باعث شده که در آینده نزدیک عملیات راه اندازی این کتابخانهها آغاز شود.
جانعلی پور با اشاره به اینکه زیارتگاهها و اماکن فرهنگی و مذهبی گیلان ظرفیت فراوانی جهت استقرار ایستگاههای مطالعه در استان دارند، خاطرنشان کرد: استقرار سازههای ایستگاه مطالعه و ایستگاه مطالعه پیک مهر برای اماکن مذهبی که امکان ایجاد کتابخانه در آنها وجود ندارد، استفاده میشود.
مدیر کل کتابخانههای عمومی گیلان از استقرار موفقیت آمیز 5 ایستگاه مطالعه در اماکن مختلف استان خبر داد و اذعان کرد: بزودی 8 ایستگاه مطالعه دیگر وارد استان میشود که این اداره کل آمادگی همکاری با سازمانها، ادارات و اماکن عمومی دیگر جهت استقرار این ایستگاهها را دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان رشت از کمبود مراکز فرهنگی بخصوص کتابخانه رنج میبرد، تصریح کرد: طرح افزایش ساعات فعالیت کتابخانههای عمومی و ایجاد کتابخانههای مشارکتی در سازمانها و اماکن مختلف و اسقرار ایستگاههای مطالعه نمونههایی بارز از فعالیتهای انجام شده در این زمینه است.
حجت الاسلام عادلی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به تبدیل اماکن مذهبی به قطبهای فرهنگی جامعه، گفت: راه اندازی کتابخانه دیجیتال، تشکیل خیمههای فرهنگی با حضور طلاب در شهرها و روستاهای فاقد اماکن فرهنگی و مساجد، جهت پاسخ به مسائل فرهنگی و شبهات دینی از جمله فعالیتهای این اداره است.
وی با تاکید بر اهمیت ایجاد کتابخانهها به عنوان یکی از مهمترین مراکز فرهنگی پایه در این اماکن، افزود: استقرار 2 ایستگاه مطالعه در مرحله اول و در بقعه متبرکه خواهر امام رضا(ع) رشت و نیز سید جلال الدین اشرف آستانه اشرفیه اقدامی موثر در فرهنگ سازی مطالعه است.
پایان پیام/
نظر شما