زنان مسلمان بحرین شکنجه الکترونیکی شده اند

رالف شوئنمان، تحلیل‌گر سیاسی مقیم برکلی درباره تداوم شکنجه در بحرین به ویژه پس از برگزاری مسابقات اتومبیل‌رانی ابراز نگرانی کرده است .

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پرس تی وی :

 -شرایط در بحرین وخیم است ، مردم در این کشور اعتراض می کنند و نیروهای دولتی به زور متوسل می شوند وضعیت در این شیخ نشین عربی را چگون ارزیابی می کنید ؟

 هر روز بدتر می‌شود. مایل هستم که بر گزارش دیده بان حقوق بشر تاکید کنم که چند روز پیش به تفصیل و با جزئیات منتشر شده است.از آوریل 2013 موارد زیادی وجود دارند مبنی بر این که فعالان برجسته حقوق بشر و زنان شکنجه شده‌اند و برخی از آن‌ها در تظاهرات اعتراضی به مسابقات اتومبیل‌رانی فرمول یک در ماه آوریل شرکت داشته‌اند.در حقیقت خوآن مندز، گزارش‌گر ویژه سازمان ملل پس از آن که برای بررسی گزارش‌ها در بحرین بود از ورود به این کشور منع شد. گزارش‌هایی که در آن نتیجه گرفته شده بود پنج نفر در ارتباط با تظاهرات در نتیجه شکنجه در زندان جان باخته‌اند.در حقیقت، سارا لی ویستون، رییس دیده بان حقوق بشر در امور خاورمیانه اعلام کرد که متحدان بحرین باید مسئولیت را بر عهده بگیرند و با انجام تحقیقات، عاملان شکنجه وحشیانه فعالان را معرفی کنند.بنابراین بازداشت و شکنجه افراد یک وضعیت مداوم (در این کشور) است؛ فقط مربوط به الان نیست، یک موضوع پیوسته است.همانطور که در گزارش دیده بان حقوق بشر تصریح شده است، در اول ماه مه دو افسر پلیس لباس شخصی به زور وارد خانه «نجف واطور»، فعال برجسته حقوقی شدند و علیه وی از شوکر استفاده و او را از سقف آویزان کردند و با القاء حس غرق شدگی او را شکنجه کردند.او یکی از اعضای «جامعه جوانان حقوق بشر بحرین» است و مقامات از هیچ شکنجه وی به هیچ وجه اظهار تاسف نکرده‌اند. آن‌ها او را با تهدید به شکنجه بیشتر وادار به امضای اعتراف‌نامه کردند و به شکنجه وی ادامه می‌دهند. این کار از نهم ماه مه، کمی بیشتر از یک هفته ادامه دارد.در موارد دیگر، دو زنی که نزدیک پیست بین المللی مسابقات اتومبیل‌رانی بحرین تظاهرات کردند بازداشت و شکنجه الکتریکی شدند.گروه‌‌‌های حقوق بشر در بحرین به دیده‌بان حقوق بشر گفته‌اند که این دو زن مورد بدرفتاری مدام قرار داشته‌اند؛ و به گفته وکلا و خانواده‌هایشان آن‌ها به کرار با شوک الکتریکی شکنجه شده‌اند.این الگویی است که کاملا واضح است، تکرار و تداوم، دیده‌بان حقوق بشر به آن اعتراض کرده است و هیچ کسی کاری در این زمینه انجام نمی‌دهد.
 

کد خبر 255810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha