نیاز عرصه بالینی به ایجاد دپارتمان‌های آموزشی

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مراکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی فعالیت های قابل توجهی داشته اند اما در عرصه بالینی نیاز به ایجاد دپارتمان‌های آموزشی داریم. <BR>

به گزارش خبرنگار شبستان، بهرام عین‌اللهی معاون آموزشی وزارت بهداشت در مراسم ارتقای دانشگاه علوم پزشکی مازندران به تیپ یک نباید علم و دانش در یکجا تست شود و سپس به کار گرفته شود،چرا که این موضوع خیانتی تاریخی است، بنابراین حرفی که امروز بسیار به آن تاکید می‌شود، عدالت آموزشی است.
 

وی افزود: خوشبختانه در سایه انقلاب این امکان فراهم شده است تا استعدادهای فراوان موجود در مناطق مختلف و محروم که در گذشته به دلیل نداشتن امکانات، فرصت رشد نداشت، شکوفا شود.
 

به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت آموزش زیربنای توسعه و توسعه آموزشی تکلیف امروز مسئولان است.
 

وی خاطرنشان کرد: در حملات شیمیایی دوران جنگ ما تجربه درمانی نداشتیم، اما امروز با یک جست‌وجوی ساده شاهد خواهید بود که مقالات متعدد فراوانی در مورد انواع درمان مواد شیمیایی در این زمینه وجود دارد و جمهوری اسلامی حرف اول را می‌زند.
 

عین الهی با بیان اینکه هر چه در راه پیشرفت علم و دانش گام برداریم، درواقع نوعی مبازه انجام دادیم که این نوع مبارزه نظامی نیست، بلکه در عرصه علم و دانش است افزود: امروز استکبار، نظامیان را ترور نمی‌کنند، بلکه دانشمندان را هدف گرفته است و در میان حملات تروریستی در بغداد شاهد هدف قرار گرفتن نخبگان این کشور هستیم.
 

معاون آموزشی وزارت بهداشت به اساتید دانشگاه علوم پزشکی به عنوان بزرگترین ثروت این دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: باید به نهضت‌ نرم‌افزاری توجه ویژه شود.
 

وی با تاکید بر اینکه توجه به اساتید دانشگاه‌ها، ما را به سرعت رشد می‌دهد، اظهار کرد: امروزه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیاز به اساتید دانشمند و متدین دارد و اخلاق، معرفت و دین از جمله نکات ارزشمندی هستند که در سایه علم و دانش به آنها نیاز داریم و آنها نیز به دانش جهت می‌دهند.
 

عین‌اللهی با تاکید بر دانش‌پروری به عنوان مهم‌ترین شاخص استاد، گفت: نقش استاد در خودباوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چرا که ما نیاز داریم امروز جوانان خود را باور کنند.
 

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: نباید در عرصه آموزش پزشکی فقط به یکسری از محفوظات اکتفا کرد، بلکه ما نیاز داریم که دانشجویان به نو‌آوری، خلاقیت و خودباوری دست یابند.
 

وی با اذعان بر حضور کمرنگ در فضای مجازی اظهار کرد: متاسفانه حضور ما در فضای مجازی خیلی ضعیف است، در حالی که ما باید در زمینه آرشیوها بسیار قوی عمل کنیم تا دانشمندی در هر کجای دنیا که بخواهد مطلبی را جست‌وجو کند، براحتی به مطالب وارد دانشگاه‌های ما دسترسی یابند.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 256271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha