توسعه جمهوریت و اسلامیت؛ دو برنامه اصلی

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: من دو برنامه اصلی برای ملت ایران دارم و این دو برنامه توسعه جمهوریت و اسلامیت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سید محمد غرضی، کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در نشستی خبری که در دفتر کارش برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره اینکه فضای رقابت را چگونه می بینید؟ افزود: من فضا را رقابتی نمی بینیم بلکه فضا را فضای همکاری می بینم.

وی گفت: ما هشت نفر کاندیدا مامور هستیم که جامعه را به سمت صندوق های رای هدایت کنیم و حرف هایی بزنیم که مردم به پای صندوق های رای بیایند تا جمهوری اسلامی توانمند تر و بهتر شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: در این انتخابات حداقل من رقیب نیستم بلکه خواهان آن هستم که هر کسی مطابق ظرفیتی که دارد مردم را پای صندوق های رای بیاورد و هرکس که بیشتر مردم را پای صندوق اورد آن محق است که کشور را اداره کند.

غرضی گفت: اصولا در اسلام رقابت نیست و فقط در کار خیر می شود حرکت کرد و مسابقه داد.

وی درباره برنامه هایش افزود: من برای نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی یک قداست قائلم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: وقتی که انقلاب در مسیر پیروزی بود یک هفته قبل در خیابان های تهران گفتند برادری، برابری، حکومت عدل علی و هفته بعد شد نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی و امام محکم پای این شعار ایستادند.

غرضی افزود: درباره جمهوری اسلامی قبل از اینکه مردم در خیابان ها این حرف را بزنند هیچ کسی این حرف را نزده است نه حزب و گروهی و این از متن مردم در آمده است.

وی اظهار داشت: متن آن چیزی است که در بین مردم به صورت فی سبیل الله رایج می شود.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه برنامه من این است که جمهوریت را توسعه بدهم، گفت: جمهوریت یعنی اینکه مردم در امور خودشان از اراء عام بهره مند شوند که البته این موضوع در یک شکل هایی بوجود آمده است و احزاب گفتند که جمهوریت را می خواهیم توسعه دهیم اما آرا مردم را نگه نداشته اند و از جمهوریت نظام دفاع نشده است.

غرضی با طرح این سوال که به چه شکل می شود از جمهوریت نظام دفاع کرد، گفت: در صورتی که شعارهایی که داده می شود پایدار شود یعنی مردم به آن آرا اعتقاد پیدا کنند.

وی تصریح کرد: به نظر من تاکنون هیچ گروه و جمعیتی نتوانسته از جمهوریت نظام دفاع کند چرا که نتوانسته است آرا را ظرف این 30 ساله در کشور به دست بیاورد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من از جمهوریت دفاع می کنم، گفت: در مدت 33 سال گذشته 330 استاندار و هر سال 10 استاندار در کشور عوض شده است و آمار جابجایی استانداران دست من است و حتی بسیاری از استان ها، استاندارش یک و سال نیم آنجا بوده است.

غرضی افزود: این اقدامات هیچ کمکی به اداره و آبادانی کشور نکرده است و انسجام ملی بوجود نیاورده است.

وی ادامه داد: اگر مردم به من رای دهند، در توسعه جمهوریت می گویم هر استانی خودش استاندار انتخاب کند، یعنی انتخاب استاندار را به مردم واگذار می کنم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر اشخاصی باشند که بتوانند 80 درصد رای مردم استان را داشته باشند عنصر خوبی برای اداره استان هستند.

غرضی افزود: اکنون نزدیک 330 استاندار از همه طوایف هستند که اگر من انتخاب شوم هر طیفی را برای استانداری ازاد می گذارم.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: فقط یک ذهنیت نباید در این استاندار باشد، و اگر این استاندار ذهنت تجزیه طلبی داشته باشد مردم به ان رای نمی دهند.

وی با بیان اینکه خیلی به جمهوری اسلامی لطمه خورده است، افزود: اینکه تمام رادیوهای بیگانه می گویند در این کشور دمکراسی نیست، خوب براساس یک موازینی می گویند، انها حرف خودشان را می زنند و ما کار خودمان را می کنیم.

غرضی با بیان اینکه قانون انتخاب استاندار را در دولت مشخص کرده است، گفت: من با وزیر کشورم قرار می گذارم و می گویم تو وقتی می خواهی استاندار معرفی کنی، زحمت بکش برو رای مردم را راجع به اشخاص بگیر و کسی که واجد صلاحیت است معرفی کن و من آنرا به عنوان استاندار معرفی می کنم.

وی افزود: مدت عمر استاندار هم به اندازه عمر دولت است و اگر خلاف بُیَن و خلاف شرع نکند در مسند می ماند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در این 50 سالی که در این کشور بودم و مسافرت کردم، شهادت می دهم که بسیاری از استان ها وضع فعلی شان با وضع شش سال پیش تفاوت چندانی ندارد، برای اینکه هر یک و نیم سال یک استاندار عوض می شود و این طبیعی است که استان آباد نمی شود.

غرضی افزود: این ناشی از نرساندن خدمات از جمله آب و برق و تلفن نیست، اما این فرع بر توسعه است، توسعه عبارت است از اینکه ، استان بتواند درآمد سرانه اش به اندازه سرانه تهران باشد.

وی با بیان اینکه عدالت ایجاب می کند که ما وقتی استاندار را مستقر کردیم، دستورالعمل ها را اجرا کنیم، گفت: باید ظرف چندین دولت آینده ما 31 تهران داشته باشیم و این شعار نیست.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این سوال که تهران چرا بزرگ شده است؟ افزود: برای اینکه قدرت سیاسی در آن متمرکز است و هر کسی در هر استان استاندار شد ،باید بعد از مدتی خودش را به تهران برساند.

غرضی با بیان اینکه من سابقه ایران را خوب می شناسم، گفت: ایران دارای شهرهای متعدد و آباد است اما 31 مرکز نیز باید آباد شود و این استعداد در ایران است.

وی اظهار داشت: اگراستاندار از طریق مردم انتخاب و درمقابل مردم متعهد شود مردم به آن کمک می کنند.

کاندیدای یادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برنامه بعدی من توسعه اسلامیت است، گفت: اسلامیت نظام از جانب دولت های گذشته مخدوش شده است نه اینکه فقط دولت های بعد از نظام جمهوری اسلامی، بلکه ظرف صد سال گذشته اسلامیت نظام به خصوص در وجه اقتصادی از بین رفته است.

غرضی گفت: تورم یک پدیده ای است که عدالت را درجامعه از بین می برد و جیب فقرا را خالی و جیب اغنیا را پر می کند.

وی با بیان اینکه در هیچ نظام سکولار هم این اتفاق به این سرعت نمی افتد که 20 درصد تورم باشد، افزود: تورم معمولا در کشورهای دیگر یک رقمی و حتی 3 درصد است اما در مدت 100 سال گذشته در ایران از 10 درصد تا 40 و 50 درصد بوده است و دلار هفت تومانی، 3500 تومان شده است.

غرضی گفت: این درست دست کردن در جیب فقرا به نفع اغنیاست و این پدیده بسیار شوم است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: شما وقتی در یک کشوری چنین تورمی دارید، هیچ کدام از برنامه هایتان اجرا نمی شود بلکه تمام برنامه ها خراب و از بین می رود برای اینکه هیچ چیز پایدار نمی ماند و فقرا نمی توانند زندگی را اداره کنند، دولت مجبور می شود واردات داشته باشد.

وی اظهار داشت: دولتی که مجبور می شود واردات داشته باشد تولید داخلی را از بین می برد، وقتی تولید داخل از بین برود اشتغال از بین می رود و وقتی اشتغال از بین برود، جوان بیکار می شود و وقتی این اتفاق بیفتد آموزش و پرورش به همین صورتی که می بینید هر روز قانون عوض می کند و دانشگاه ها موضوعاتی تدریس می کنند که فارغ التحصیلان به اشتغال مثبت نمی رسند.

غرضی با بیان اینکه در همه جای دنیا آموزش و پرورش و دانشگاه ها افراد را برای نیاز جامعه تربیت می کنند، گفت: ما افراد را برای گرفتن مدرک تربیت می کنیم، چرا این طور است، برای اینکه اشتغال نیست، چرا اشتغال نیست برای اینکه واردات هست، چرا واردات هست، برای اینکه فقرا نمی توانند زندگی را اداره کنند و دولت می رود جنس ارزان از خارج می آورد بین فقرا تقسیم می کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 257398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha