مصطفی بادامی، مسئول مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: تاکنون 340 نفر از فعالان قرآنی همدان بیمه شدند که در سال گذشته 44 نفر و امسال 39 نفر بیمه تکمیلی شدند.
وی، مربیان قرآن، کادر اداری موسسات فرهنگی قرآنی، حافظان 10 جزء قرآن کریم و قاریان قرآن را از جمله افراد بیمه شده موسسات قرآنی برشمرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در استان همدان 72 موسسه فرهنگی قرآنی و عترت فعال است که تا آخر سال جاری به 80 موسسه قرآنی ارتقا پیدا می کند.
بادامی اظهار داشت: از تعداد 72 موسسه قرآنی، 34 موسسه در همدان، 11 موسسه در نهاوند، 2 موسسه در فامنین، 7 موسسه در ملایر، 3 موسسه در رزن، 5 موسسه در بهار، 5 موسسه در تویسرکان، 4 موسسه در اسدآباد و یک موسسه در کبودراهنگ فعال است.
مسئول مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به فعالیت جامعه القرآن کریم در همدان، خاطرنشان کرد: همچنین 13 جامعه القرآن کریم در همدان فعال هستند.
وی افزود: آموزش روخوانی، روانخوانی، حفظ، ترجمه، مفاهیم قرآنی، دوره های تربیت مربی و مدرس قرآن کریم، دوره تخصصی از جمله برنامه ها و فعالیت های موسسات قرآنی است.
وی تصریح کرد: آموزش نغمات، همخوانی، تواشی، اذان، جشنواره قرآنی، تولید و توزیع محصولات فرهنگی قرآنی از دیگر برنامه ها و اقدامات این موسسات است.
وی با بیان اینکه دوره های آموزشی از 50 ساعت ویژه نوجوانان تا 380 ساعت ویژه حافظان قرآن کریم است، ابراز داشت: همچنین کودکان 7 ساله با آزمون شفاهی می توانند در این موسسات قرآنی آموزش های قرآنی را فرا گیرند.
بادامی گفت: موسسات قرآنی در دو بخش آموزش عمومی قرآنی و تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی فعالیت می کنند که آموزش عمومی قرآن شامل روخوانی، روانخوانی، ترجمه، مفاهیم، حفظ، آموزش احکام و سیره معصومین (ع) است.
وی عنوان کرد: حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی نیز شامل برگزاری نمایشگاه های قرآنی، محافل انس با قرآنی و نشست های تخصصی در حوزه قرآن است.
پایان پیام/
نظر شما