فرهنگ نماز باید در دستگاه های اجرایی توسعه یابد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری سمنان بر ترویج و توسعه فرهنگ نماز در دستگاه های اجرائی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محمد همتیان در نشست شورای اقامه نماز استانداری سمنان وضعیت نماز در استان سمنان و دستگاه های اجرایی مناسب است، اما نیازمند تلاش همگانی برای رسیدن به وضعیت مطلوب است.


وی گفت: با شناسایی نواقص و حمایت و پشتیبانی بیشتر باید به وضعیت مطلوب تری برسیم.


همتیان خواستار اجرای آئین نامه و دستورالعمل ستاد اقامه نماز در دستگاه های اجرایی، فرمانداری ها و شهرداری ها و بخشداری ها شد.


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری سمنان بحث ترویج و توسعه نماز را امری مهم و ضروری در جامعه اسلامی برشمرد و افزود: باید با اهتمام و تلاش بیشتر در جهت اقامه این فریضه الهی در دستگاه های اجرایی گام برداشت و با رعایت موازین شرعی و حضور در نماز جماعت به عنوان یک الگو و رفتار اسلامی آن را به دیگران تعمیم دهیم.


همتیان بر رعایت خاتمه جلسات در هنگام نماز در دستگاه های اجرایی تاکید کرد و افزود: همه دستگاه ها باید برای احترام به نماز و رعایت دستور العمل ستاد اقامه نماز جلسات خودشان را هنگام نماز پایان دهند و ادامه جلسه را بعد از اقامه نماز جماعت ادامه دهند.


وی همچنین نقش و تاثیر گذاری ائمه جماعت را در برپایی با شکوه نماز جماعت مهم برشمرد و افزود: نماز جماعت باید در وقت پرفضیلت 20 دقیقه و در وقت مناسب اقامه شود.


همتیان همچنین خواستار انجام کارهای تبلیغاتی و فرهنگ مناسب و استفاده از کلیه ابزارها و امکانات در خصوص توسعه و ترویج فرهنگ نماز شد و خدمت به فریضه انسان ساز نماز را بسیار مهم برشمرد و خواستار برنامه ریزی و هماهنگی منسجم و مناسب در این زمینه شد.


مشاور استاندارد و دبیر ستاد اقامه نماز استان بحث نماز را یک بحث مهم و ارزشمند برشمرد و افزود: تنها ظاهر نماز مهم نیست بلکه نماز خواندن انسان را به عبودیت و کمال می رساند و این مسئله برای جامعه اسلامی بسیار ارزشمند و گرانقدر است اگر عبادت در جامعه تعمیم داد و شود جلوی بسیاری از مشکلات و ناهنجاری ها و چالش های جامعه را خواهد گرفت.


حجت الاسلام محسن فاطمی نیا خواستار اولویت گذاری و هدف گذاری اصلی مدیران و مسئولین در خصوص توسعه و ترویج فرهنگ نماز در جامعه اسلامی و در سطح دستگاه های اجرایی استان شد و افزود: اگر همه دست اندرکاران و تصمیم گیران در خصوص اقامه نماز با اولویت کار کنند مسائل و مشکلات این فریضه در جامعه کم خواهد شد. خصوصا" دستگاه های فرهنگی باید اولین اولویت کارشان در سطح فرهنگی بحث نماز و اقامه نماز در جامعه باشد.


وی نیز با توجه به اقدامات و فعالیت های مختلف در خصوص برپایی نماز در دستگاه های اجرایی افزود: باید نماز در دستگاه ها فراگیر شود.


فاطمی نیا گفت: در خصوص برپایی نماز به جایی برسیم که نیازمند ارزیابی و نظارت نباشیم، فرهنگ نماز از ارزش های والای اسلامی است که همه باید در ترویج و توسعه آن گام برداریم.


دبیر شورای اقامه نماز استانداری طی گزارشی از وضعیت اقامه نماز در استانداری افزود: با پیگیری های به عمل آمده نماز جماعت در ساختمان اصلی استانداری، معاونت برنامه ریزی و دفتر آموزش و پژوهش و در کلیه فرمانداری ها برگزار می شودو فضاهای مناسبی از لحاظ نمازخانه توسعه و تعمیر و تجهیز شده است.


ایرج کارخائی همچنین بر ارتباط مناسب با ستاد اقامه نماز در استان اشاره داشت و افزود: مجموعه استانداری در خصوص توسعه و ترویج نماز تلاش و اهتمام جدی دارد که نیاز است این تلاش و پیگیری بیشتر شود.


وی نیز با اشاره به ماموریت استانداری در توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز افزود: برگزاری نشست های منظم شورای اقامه نماز، تدوین برنامه های راهبردی و عملیاتی برای ترویج فرهنگ نماز، شناسایی جامعه مخاطب، شناسایی فرصت ها و تهدیدها و تحلیل وضعیت موجود بر اساس نقاط قوت و ضعف در امر برپایی نماز از جمله این اقدامات است.


کارخایی پیگیری تشکیل شورای اقامه نماز در فرمانداری ها و بخشداری ها و تشکیل بانک اطلاعاتی از وضعیت نمازخانه ها، نظارت و پیگیری مستمر از وضعیت نماز در واحدهای تابعه و برنامه ریزی برگزاری برنامه های فرهنگی، تبلیغاتی و هنری در خصوص فرهنگ نماز در بین کارکنان و خانواده های آنان را از جمله برنامه های راهبردی شورای اقامه نماز استانداری برشمرد که در حال اجراست.

 

پایان پیام/

کد خبر 258372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha