حجت الاسلام محسن مشرفی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: کاندیداهای ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا اگر برای تبلیغات و معرفی خود مساجد را انتخاب کردند، باید حرمت این اماکن امن الهی را نگه داشته و در نهایت صداقت در گفتار، از تخریب یکدیگر بپرهیزند.
وی با اشاره به حضور روحانی، اعضای هیات امنا، بسیج و دیگر نخبگان و نمازگزاران در مساجد افزود: این افراد از جمله افراد متدین، متعهد و معتقد به انقلاب و نظام هستند.
امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر اینکه مسجد یک پایگاه دینی، سیاسی و اجتماعی است، ادامه داد: امروز دیگر در شهرها و روستاهای مختلف کشور، به فواصل مختلف این اماکن امن الهی به عنوان یکی از وسیع ترین شبکه های اجتماعی- دینی گسترده شده اند که توسط مردم و مسئولان روز به روز تقویت و شکوفاتر می شوند.
مقدمات شکل گیری حماسه سیاسی از مساجد شروع شده است
وی با تاکید بر اینکه مقدمات شکل گیری حماسه سیاسی از مساجد شروع شده است، گفت: این حماسه با کمترین هزینه و بیشترین برد و تاثیرگذاری از طریق مساجد و عوامل مرتبط با آن محقق خواهد شد.
حجت الاسلام مشرفی خاطرنشان کرد: مساجد همانطور که در آفریدن و خلق انقلاب اسلامی ایران نقش غیرقابل انکاری داشته اند، امروز در تداوم و تکامل آن نیز تاثیر بسزایی دارند.
وی تصریح کرد: خط قرمزهایی که کاندیداها در هنگام تبلیغات در مساجد باید به آن پایبند باشند همان خط قرمزهایی است که در اصل قانون تبلیغات انتخابات یعنی عدم تخریب یکدیگر، صداقت در گفتار و ارائه برنامه هاست.
وی به تاثیر رسانه ها در شکل گیری حماسه سیاسی اشاره کرد و یادآور شد: تاثیرگذاری رسانه های مکتوب، و دیداری و شنیداری نیز در خلق این حماسه شکوهمند سیاسی غیرقابل انکار است.
پایان پیام/
نظر شما