نرخ بیکاری یزد به 7/4 درصد می رسد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه، نرخ بیکاری استان یزد باید به 7/4 درصد برسد و برای تحقق این مهم به مشارکت همه دستگاه‌ها همچنین ارتباط مستمر و تعامل کاریابی ها نیاز است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، امرالله فلاح زاده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست هماهنگی کاریابی های غیردولتی استان یزد اظهار داشت: یکی از مسائل استرات‍ژیک و راهبردی در کشور مسئله اشتغال است.
 

وی افزود: یکی از دغدغه های اساسی دولت نهم و دهم اشتغال جوانان و اقشار تحصیلکرده در کشور است که برای رفع این مسئله همگان وظیفه داریم با ایجاد روحیه کارآفرینی، اشتغال ایجاد کرده و به ریشه کنی بیکاری در استان برسیم.
 

فلاح زاده عنوان کرد: یکی از شاخص های حرکت دهنده در بحث اشتغال، فعالیت کاریابی های استان است.

وی افزود: مسئولان و نمایندگان کاریابی برای پویایی این امر مهم باید با مراجعه مستمر به واحدهای صنعتی، کشاورزی، معدنی، خدماتی و ... فرصت های شغلی لازم را شناسایی و آمار نیروهای مورد نیاز را به دست آورند و سپس افراد متقاضی و ثبت نام شده را با توجه به نوع مهارت، تجربه، سابقه و مدرک تحصیلی و سایرمواردی که نیاز به تفکیک و اولویت بندی دارد، برای تامین نیاز واحدهای تولیدی به آنها معرفی و هدایت کنند.
 

فلاح زاده بیان کرد: برای اینکه در بحث اشتغال استان به حد معمولی برسیم، فعالیت و تلاش مضاعف و ارتباطات خوب فعالان کاریابی ها ضروری است و باید با توجه به ماده 80 در جهت به کارگیری نیروهای بیکار به عنوان فرصت استفاده کنیم.
 

وی تصریح کرد: طبق سند اشتغال باید ظرف مدت پنج سال نسبت به ایجاد 90 هزار شغل با 11 هزار میلیارد تومان در بخش های مختلف اقتصادی سرمایه گذاری کنیم و تا پایان برنامه پنجم توسعه نرخ بیکاری استان به 7/4 درصد برسد.
 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، یکی از شاخصه های این مهم را همکاری و فعالیت مستمر و بسیار خوب کاریابی های غیردولتی در سراسر استان به ویژه شهرستانهای مستعد کار و تلاش عنوان کرد.
 

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری یزد نیز در این جلسه اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشتر افراد جویای کار از اقشار تحصیلکرده جامعه هستند، باید دقت شود و بر اساس فرهنگ و نیاز تولید کنندگان همچنین شخصیت، توان و حرفه متقاضی، شغل به طرفین معرفی شود.
 

محمدمهدی تقوایی اظهار داشت: بیشتر مسائل اجتماعی جامعه امروز ناشی از بیکاری و مشکلات بعدی این موضوع ایجاد شده و کاریابی ها باید با برنامه ریزی دقیق و تعامل کامل با دستگاه های دولتی مرتبط این موضوع را به حداقل برسانند.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وی ضمن تشکر از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برگزاری این جلسات را بسیار پراهمیت دانست و از مجریان این طرح خواست تا این جلسات استمرار یابد و با نظارت کامل دستگاه های دولتی همراه باشد.
 

این نشست به منظور بررسی عملکرد و رسیدگی به وضعیت کاریابی های استان یزد با حضور مسئولان استان و نمایندگان شرکت های کاریابی استان یزد برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 258810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha