به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان در نشست خبری که صبح امروز(11خرداد) انجام شد با اشاره به گوشه ای از فعالیت های این معاونت، گفت: معاونت توسعه مشارکت های مردمی رابط و واسطه میان نیکوکاران و محرومین است که این امر را با حفظ کرامت انسانی آنان انجام می دهد.
حمید کریمیان زاده با اشاره به اینکه در راستای سند چشم انداز 20 ساله طرح های مختلفی در توسعه مشارکت های مردمی در حال اجراست، گفت: در این راستا 48 طرح در طول سال اجرا می شود و مجموع کمکهای مردمی در سال گذشته در بخشهای مختلف 261 میلیارد ریال بود که نسبت به سال 90 حدود 20 درصد رشد دارد.
وی با اشاره به اینکه طی دو ماه گذشته 2 میلیارد تومان در حوزه مشارکتهای مردمی استان کرمان کمک جمعآوری شده است، افزود: یکی از اهداف توسعه مشارکتهای مردمی، افزایش تعداد مشترکان طرحهای مشارکتی است که باید در پایان برنامه پنجم به 880 هزار مشترک برسد.
وی افزایش 6 برابری مشارکتهای مردمی، افزایش 4 برابری حامیان، افزایش امدادیاران افتخاری و امکانسنجی و ایجاد بستر امداد محله در تمام محلات از دیگر اهداف توسعه مشارکتهای مردمی دانست و گفت: این برنامه ها باید تا سال 94 محقق شود.
قائممقام مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان تصریح کرد: شبکههای ارتباطی و حمایتی شامل مجموعهای از نیروهای مردمی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی است که به صورت داوطلبانه برای جذب کمکهای مردمی و ارائه خدمات به نیازمندان با امداد همکاری دارند.
کریمیانزاده خاطرنشان کرد: در مرحله نخست اجرای این طرح از تیر ماه سال جاری 36 مرکز نیکوکاری در شهرها راهاندازی میشود و 36 مرکز دیگر نیز طی شش ماه بعدی به آنها افزوده میشود.
وی با بیان اینکه در راستای توسعه شبکههای ارتباطی و حمایتی 72 مرکز نیکوکاری محلات در استان کرمان تا پایان سال جاری دایر میشود، ابراز داشت: در شهرها به ازای هر 10 هزار نفر و در روستاها به ازای هر یک هزار نفر یک مرکز نیکوکاری محلی راهاندازی میشود.
کریمیانزاده، شناسایی، ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تاثیرگذار، طراحی، استقرار و مدیریت شبکههای نیکوکاری با محوریت مسجد محله، برونسپاری و توسعه خدماترسانی به محرومان، ایجاد همبستگی و توازن اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ انفاق را از اهداف اجرای این طرح برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما