به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، عصر روز گذشته(17اسفند) در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی این استان در سنندج، با بیان اینکه خانواده موثرترین نهاد برای جلوگیری از مصدومیت چهارشنبه آخر سال است، اظهار کرد: بیشترین درصد صدمات افراد حادثهدیده در این روز از ناحیه دست و صورت است که درمان اینگونه صدمات بسیار سخت و حتی در بعضی موارد غیرممکن بوده و منجر به معلولیت میشود.
سعید بیگلری از آمادگی کامل بیمارستانهای بعثت و توحید در سنندج به منظور ارائه خدمات به شهروندان در مدت زمان یاد شده خبر داد و گفت: امیدواریم با همکاری هر چه بیشتر ارگانهای ذی ربط و مشارکت خوب مردم بتوانیم در ارائه خدمات لازم و به موقع به شهروندان موفق شویم.
وی از افزایش 40 درصدی آمار ماموریتهای فوریتهای پزشکی استان در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به آمار ارائه شده، 4 نقطه در سطح شهر سنندج به عنوان نقاط حادثهخیز شناسایی شده که پایگاههای ما در نزدیکترین نقطه به مراکز انتظامی مستقر شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: علاوه بر پایگاههای اصلی و ثابت در سطح سنندج، دو کد سیار نیز با توجه به ترافیک بالای دو نقطه پلیسراه همدان و میدان آزادی سنندج در مدت زمان یاد شده، فعال می شود.
وی با اشاره به مدت زمان حضور گروه امداد فوریتهای پزشکی به نقطه وقوع حادثه تصریح کرد: بر اساس میانگین و در صورت رسیدن پایگاهها به حد استاندارد، آمبولانسها در 80 درصد موارد باید در 8 دقیقه در نقاط داخل شهری و در مناطق بیرون شهری در مدت زمان 15 دقیقه بعد از دریافت خبر حضور پیدا کنند.
بیگلری در پایان اظهار امیدواری کرد: چهارشنبه آخر سال را بدون حوادث و اتفاقی برای هم میهنان عزیزمان سپری کرده و سالی پر از موفقیت و کامیابی را داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما