به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان و به نقل از بی بی سی، این شبکه اجتماعی گفت که این درخواست ها شامل مواردی از جرایم کوچک گرفته تا امنیت ملی بوده است.
نشت اطلاعات توسط تکنسین های کامپیوتری در ماه جاری حاکی بود که دولت آمریکا درحال انجام یک عملیات تجسس الکترونیکی، در سطحی بسیار وسیع تر از چیزی که قبلا به آن اذعان شده، بوده است.
به گزارش بی بی سی، سرویس های جاسوسی آمریکا مدعی شده است که این برنامه به جلوگیری از حملات تروریستی کمک می کند.
تد اولیوت از مسئولان فیس بوک در پیامی در بلاگ این شرکت گفت که درخواست ها مربوط به مسائل مختلف از جمله کودکان مفقود، فراری ها، جرایم سبک و تهدیدهای تروریستی بوده است.
آقای اولیوت نگفت که شرکت او تا چه اندازه به این درخواست ها پاسخ داده است اما گفت که فیس بوک "به شدت" از داده های کاربران محافظت می کند.
او گفت: "ما اغلب بدون معطلی این درخواست ها را رد می کنیم یا از دولت می خواهیم درخواست هایش را به طور قابل توجهی کم کند، یا اطلاعاتی خیلی کمتر از آنچه دولت خواسته ارائه می کنیم."
پیشتر در ماه جاری ادوارد اسنودن جزئیات یک برنامه به نام "پریزم" را فاش کرد که توسط سازمان امنیت ملی آمریکا (ان اس ای) اجرا می شود.
او تا چند روز پیش از نشت این اطلاعات در استخدام یک شرکت مقاطعه کار که برای دولت آمریکا کار می کرد بود.
روزنامه های گاردین و واشنگتن پست اسنادی را چاپ کردند که ادعا می شود ان اس ای در آنها می گوید که می تواند مستقیما به سرورهای شرکت هایی از جمله فیس بوک، مایکروسافت، اپل و گوگل دسترسی یابد.
این شرکت ها این اتهامات را رد کردند و گفتند که اجازه چنین دسترسی ای را نداده اند اما گفتند که با درخواست های قانونی موافقت کرده اند.
آقای اسنودن 29 ساله از آمریکا به هنگ کنگ گریخت و بعد اسنادش را در اختیار روزنامه ها گذاشت.
محل اقامت کنونی او مشخص نیست اما گفته که با حکم استرداد به آمریکا خواهد جنگید.
مقام های دولت آمریکا می گویند که درحال تحقیق درباره او هستند.
پایان پیام/
نظر شما