به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام عبدالکریم فرحانی امروز (26 خرداد) در نشست ظرفیتها و توانمندیهای حوزههای علمیه و مراکز حوزوی در عرصه آموزش و منابع انسانی در دبیرخانه ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه گفت: حوزههای علمیه در گرایشهای تخصصی ورود خوبی داشته است به گونهای که 29 رشته و گرایش به صورت تخصصی در حوزه های علمیه آموزش داده می شود.
وی عنوان داشت: از این 29 رشته، هفت رشته در سطح دو و 22 رشته هم در سطح سه هستند و رشته تبلیغ دانشآموزی را هم در حال راهاندازی داریم.
معاون آموزش حوزه های علمیه با اشاره به ویژگی های رشته تبلیغ دانشآموزی گفت: این رشته می تواند در خدمت آموزش و پرورش کشور قرار گیرد و آموزش و پرورش هم باید از ظرفیتهای حوزه استفاده کند.
حجتالاسلام فرحانی به حضور روحانیون شاغل در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری بارها فرمودهاند که حوزههای علمیه باید به عنوان مادر، نیازمندی های نظام را برطرف کند به همین دلیل حوزه علمیه با چند وزارتخانه تفاهم نامههایی را به امضا رسانده تا بتواند نیازهای آنها را برطرف سازد.
وی بیان داشت: یکی از این وزارتخانهها آموزش و پرورش است که حوزه به نیروهای آنها دورههای آموزشی را ارائه میکند و این این آموزش ها ضمن خدمت نبوده بلکه دوره هایی به منظور ارتقا سطح علمی و حوزوی روحانیون شاغل در دستگاه ها محسوب می شود.
معاون آموزش حوزه های علمیه تاکید کرد: حوزههای علمیه به عنوان مرجع اصلی تولید متن و محتوای دینی به حساب میآیند که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد.
حجتالاسلام فرحانی یکی از ویژگیهای حوزه را استقلال عنوان کرد و گفت: این روند در حوزهها از ابتدا بوده است و تا آخر هم ادامه خواهد داشت.
وی به پایاننامههای حوزوی اشاره کرد و گفت: باید این پایان نامهها به عنوان یک ظرفیت در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد زیرا در آموزش افراد نثش بسزایی خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما