500 کانون فرهنگی و هنری مجری کلاس‌های اوقات فراغت در مساجد گیلان

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، اعلام کرد: 500 کانون فرهنگی و هنری سراسر استان مجری کلاس‌های اوقات فراغت در مساجد گیلان هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، امروز(1 تیر) در نشست با اصحاب رسانه با محوریت تشریح برنامه‌های اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان اظهار کرد: کلاس‌های اوقات فراغت در 500 پایگاه کانون فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار می‌شود.


وی با اشاره به تشکیل 2هزار کلاس تابستانی اذعان کرد:این کلاس‌ها در 500 پایگاه کانون‌های مساجد استان دایر می‌شود.


حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه سال گذشته 32 هزار نفر در کلاس‌های تابستانی کانون‌های مساجد استان شرکت کردند، افزود: پیش بینی می‌شود امسال 40 هزار نوجوان و جوان گیلانی در کلاس‌های اوقات فراغت مساجد استان شرکت کنند.


وی از تشکیل 4 کلاس در همه کانون‌ها خبر داد و افزود: قرآن و احکام در رأس کلاس‌های تابستانی کانون‌های مساجد است و دو کلاس دیگر مطابق با نیاز همان منطقه دایر می شود.


مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان اضافه کرد: کانون‌ها می‌توانند تعداد بیشتری کلاس دایر کنند اما هزینه کلاس‌ها را باید خود تامین کنند.


*افزایش کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان به 550 کانون
وی با بیان اینکه در حال حاضر 490کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان دایر است، افزود: سهمیه استان در سال جاری، تاسیس 60 کانون فرهنگی و هنری در مساجد است که به 550کانون ارتقا می‌یابد.


حجت الاسلام پورابراهیم با اشاره به فعالیت 19 کانون تخصصی در مساجد استان، اظهار کرد: این کانون‌ها در زمینه آموزش، مهدویت، پژوهش، چهره به چهره، کتابخانه‌ایی، مشاوره، سمعی و بصری، ایثار و شهادت، نظارت و ارزشیابی، آی تی، هنرهای نمایشی، قرآن، مراسم و همایش و ورزش فعالیت می‌کنند.


وی به تاسیس 13 کانون در زندان‌های استان اشاره و بیان کرد: همچنین 16 کانون در مصلی‌‎های استان دایر شده است.

 

تشکیل 65 درصد کانون‌های فرهنگی و هنری در مساجد روستایی

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ادامه داد: 170 کانون فرهنگی و هنری معادل 35 درصد کانون‎ها در مساجد شهری استان دایر شده‌اند.


وی افزود: همچنین 318 کانون فرهنگی و هنری معادل 65 درصد کل کانون‌های استان در مساجد روستایی دایر شده‌اند که مجری برگزاری کلاس‌های تابستانی در روستاها نیز هستند.

 

حجت الاسلام پورابراهیم با اشارهبه سرانه هر کانون تصریح کرد:سرانه سالانه هر کانون400 هزار تومان است که به عنوان هزینه جاری در اختیار کانون قرار می‌گیرد ضمن اینکه در طول سال نیز کمک‌های بسیاری به کانون‌ها در جهت برگزاری مراسم، خرید اموال، کلاس‌های تابستانی و .. می‌شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 266066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha