به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، محسن علیمردانی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز(1 تیر) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه احیاء سازمان مدیریت با حضور نمایندگان رئیس جمهور منتخب بررسی و مشکلات این سازمان در احیای مجدد آن اصلاح می شود از پیشنهاد ادغام سازمان ملی بهروری با سازمان مدیریت و تشکیل سازمان جدید برنامه ریزی، مدیریت و بهروه وری خبر داد.
وی با اشاره به جزئیات طرح تشکیل سازمان مدیریت، برنامه ریزی و بهروری تصریح کرد: این طرح با امضای 225 نفر از نمایندگان در اردیبهشت ماه امسال تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد که این تعداد امضا در نوع خود کم نظیر بود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طرح قبل از تعیین کاندیداهای ریاست جمهوری تقدیم هیئت رئیسه شد، اضافه کرد: صلاح بر این بود که طرح مذکور در زمان انتخابات مطرح نشود تا رنگ و بوی سیاسی به خود نگیرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: حضور نمایندگان وکارشناسان مورد اعتماد رئیس جمهور منتخب در جلسات مربوط به احیاء این سازمان می تواند آغاز خوبی برای تعامل و همکاری بین دو قوه مقننه و مجریه در دولت آینده باشد.
طراح طرح سازمان مدیریت، برنامه ریزی و بهره وری در مجلس گفت: انحلال این سازمان مسائل و پیامدهای بسیاری را در پی داشت و همین امر موجب گردید تا طرح احیاء این سازمان در قالب طرح یک فوریت به مجلس ارائه شود که این طرح توانست 127 رای مثبت، 47 رای مخالف و 8 رای ممتنع در پی داشته باشد.
علیمردانی با اشاره به اینکه طرح با اجماع نمایندگان در دستور کار قرار گرفت تاکید کرد: در این طرح بحث بهره وری نیز ذکر شده است.
وی با اشاره به اینکه جهان در حال حاضر رقابتی است، تصریح کرد: اگر بخواهیم به رشد اقتصادی مطلوب،توسعه پایدار و رفاه اجتماعی مطلوب برای جامعه دست پیدا کنیم قطعا یکی از راه حل های آن استفاده بهینه از ظرفیت ها است که می تواند حتی در زندگی عمومی مردم، رفع بیکاری در جامعه و کاهش تورم تاثیر بسزایی داشته باشد.
طراح طرح تشکیل سازمان مدیریت، برنامه ریزی و بهره وی ادامه داد: همه پژوهشگران، اقتصاد دانان، کارشناسان واکثر مسئولان و وزرا اعتراف می کنند کشور ما بسیار گران اداره می شود و آزمون و خطا در کشور ما بالا و از سوی دیگربهره وری در کشور پایین است لذا ارتقاء بهره وری در مدیریت کلان کشور واقعا لازم بود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی علاوه بر اینکه مغز دولت است و می تواند به عنوان بازوان نظارتی تصمیمات کارشناسی خوب برای دولت اتخاذ کند.
وی افزود: به اعتقاد بنده سازمان مدیریت و برنامه ریزی نباید وارد حوزه های اجرائیات شود و اجرا بر عهده مسئولان اجرایی است، لذا باید اجازه دهیم مدیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارغ از دغدغه های اجرایی به وظیفه های خود با محوریت برنامه ریزی، تخصیص منابع، کنترل و نظارت بپردازند.
این نماینده مردم در مجلس نهم به وظیفه اصلی سازمان مدیریت بعد از احیای مجدد این سازمان پرداخت و افزود: وظیفه اصلی سازمان مدیریت، نظارت، کنترل و مدیریت منابع است و می تواند مشورت هایی به مسئولان اجرایی ارائه دهد و مستقیم نباید وارد این مباحث شود.
علیمردانی به چالش های ایجاد شده در پی انحلال این سازمان اشاره و اضافه کرد: متوسط تاخیر در ارائه بودجه هشتم حدود 17 روز بود اما میانگین تاخیر در ارائه بودجه توسط دولت به مجلس از سال 84 تا 91 به 2 ماه رسید و این در حالی است که در زمان وجود سازمان مدیریت و برنامه ریزی مشکلی در ارائه بودجه نبود.
پایان پیام/
نظر شما