حسین بهبودی، مدیر امور استان ها و مؤسسات قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم، با اشاره به یکی از آسیبهای جدی نمایشگاه بینالمللی قرآن به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: تغییرات مدیریتی مهمترین و بزرگترین آسیب برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن بوده که امسال نیز قطعا شاهد آن خواهیم بود. نگاه مدیریتی با رویکرد خاص بدون در نظر گرفتن تجربیات گذشتگان آسیب بزرگی به برگزاری نمایشگاه قرآن میزند لذا باید سامانهای ایجاد شود تا نقاط ضعف و قوت و دغدغههای مجریان و یا برگزارکنندگان نمایشگاه قرآن در ادوار گذشته طبقهبندی و احصا شود. امسال نیز کار نمایشگاه بسیار سنگینتر بوده زیرا تغییر مدیریت با نگاه و رویکرد جدید و اجراییکردن آن توسط مسئولان گذشته آسیب جدی است.
وی با اشاره به کم وکیف برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن تصریح کرد: نمایشگاه قرآن سنت جاریهای است که حرکت ارزشیای را در جامعه آغاز کرده و باید ادامه پیدا کند و محاسن آن غیرقابل انکار و ارزشمند بوده و در نوع خود در جهان اسلام بینظیر است و فرصتی برای عرضه توانمندیهای حوزه مختلف قرآنی در کشور و سایر ملتها ایجاد می کند. لذا برای تکامل هر پروسهای نیازمند نقد منصفانه هستیم همچون نمایشگاه بینالمللی قرآن که عنوان بینالمللی را یدک میکشد اما این بخش در اجرا در حاشیه قرار میگیرد و به نوعی تشریفاتی است.
بهبودی یادآروشد: همچنین طی برگزاری نمایشگاه قرآن در سالهای گذشته بخشی به کشور خاصی اختصاص مییافت که نمایندهای از آن کشور حضور نداشت و یا کسی دعوت نمیشد حال آنکه یک محصول به عنوان چکیده فعالیت قرآنی یک کشور معرفی میشد همچون کشورهای روسیه، مالزی و غیره که در طی برگزاری چند روزه نمایشگاه قرآن نمایندگانی در این عرصه نداشتند، به عنوان مثال وقتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه قرآنی کشور امارات حضور پیدا میکند بیش از هزار جلد کتاب به منصفه ظهور میگذارد و ظرفیتی بالا از فعالیتهای قرآنی ارایه میدهد تا همگان با رویدادهای قرآنی کشور آشنا شوند، البته هر چند برگزاری نشستها و همایشهای قرآنی طی برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن جلوهنمایی میکند باید از عناصر غیرتکراری برای عرضه محصولات قرآنی بهرهمند شد تا این محصولات در قالب جدید و بهروز به همگان معرفی شود.
پایان پیام/
نظر شما