محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه موسسات مردمی قرآنی با اشاره به نقاط ضعف نمایشگاه بینالمللی قرآن طی ادوار گذشته به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: ایجاد تشکل و مجموعهای برای همافزایی و انتقال تجربیات در نمایشگاه بینالمللی قرآن و جلوگیری از آسیبهای آن بسیار لازم است، نمایشگاه قرآن عرصه رونمایی از نرمافزارهای آموزشی، توانمندیها و ظرفیتهای بالای قرآنی کشور طی ادوار گذشته بوده لذا باید به آن توجه ویژهای کرد.
وی افزود: طی 3-4 سال گذشته شاهد رویکرد جدید محتوایی در برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن بودیم که بسیار ارزشمند است. حضور مشاوران و مسئولان قرآنی و ارایه رویکردهای مناسب بسیار قابل توجه بوده اما در حوزه بینالمللی باید بیش از این کار شود.
انجمشعاع افزود: وجود بخش بینالمللی در نمایشگاه قرآن، عرصهای مناسب برای تعامل با جهان اسلام و درک توانمندیها و فعالیتهای قرآنی در سایر کشورهاست، به عنوان مثال میتوان وضعیت چاپ و نشر قرآن در کل جهان را رصد نمود و ناشران کشورمان با وضعیت آن آشنا شوند و خطاطان قرآن با جامعیت بیشتر به کتابت قرآن بپردازند لذا نیازمند ارایه آخرین دستاورد آموزههای قرآنی در سایر کشورهای جهان خواهیم بود و میتوان تجربیات سایر ملتها را بومیسازی کرد و در داخل کشور بهرهبرداری نمود.
وی افزود: در سالهای اخیر کارهای خوبی در نمایشگاه بینالمللی قرآن صورت گرفته که به صورت زیربنایی در حال اجراست اما همچنان نیازمند مشارکت آحاد قرآنی کشور برای رفع فاصله ایجادشده تا سقف مطلوب هستیم تا شاهد مشارکت و حضور بیش از 90 درصد مخاطبان در نمایشگاه قرآن باشیم.
پایان پیام/
نظر شما