به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محسن حق شناس، مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین شب گذشته (5 تیر) در جشنواره استانی حضرت علی اکبر (ع) که در سالن شهید رجایی قزوین برگزار شد، بیان کرد: جوانی بهترین دوران و فرصت زندگی برای خودسازی است و جوان ارزنده ترین ذخیره و ارزشمندترین سرمایه هر مملکت است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت جوانی، دنیا به این نتیجه رسیده است که رشد و بالندگی بستگی به تربیت جوان دارد و از همین رو نیز همه مصلحان و مفسدان عالم به جوانی توجه دارند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین اضافه کرد: ما در زبان فارسی واژه ای که برای جوان مطرح می کنیم، "برنا" است که به معنای هر چیزی است که از عمر آن خیلی نگذشته باشد و در عربی نیز برای جوان از دو لفظ استفاده می شود که یک لفظ "فتا" به معنای طراوت، شادابی و سربلندی و لفظ دیگر "شاب" به معنای شکوفایی و برخورداری از حرارت است.
وی عنوان کرد: دوران جوانی دوران رشد، شکوفایی، حرارت، طراوت و گرمی زندگی است و برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر (ع) نیز سه پیام در حوزه جوان دارد که یک پیام به جامعه جوان، یک پیام به مسئولان و پیام دیگر نیز به دیدگاه کلی نظام است.
حق شناس توضیح داد: پیامی که این جلسه به جامعه جوان می دهد این است که جوانان باید بدانند که عمر دوره جوانی به شدت کوتاه است و جوانی زودگذر است و مانند باد می گذرد از این رو باید برای زندگی خود برنامه هدفمند ادشته باشد و با انضباط این برنامه را پیگیری و اجرا کند و در واقع امروز و فردا کردن برای جوان، سم است و در احادیث نیز آمده که فردا را جزو عمر خود محاسبه نکنید، بنابراین باید از ظرف جوانی نهایت پاسداشت را داشته باشیم.
وی با اشاره به تقدیر از 24 جوان برتر استان قزوین اعلام کرد: در این جشنواره مقرر است که از بیش از 20 جوان برتر استان به عنوان سمبل تقدیر کنیم و ان شاالله این فرآیند ادامه یابد و جوانان ما در جشنواره های آتی مطرح شوند که این جوانان نمونه ای از جوانانی هستند که در زندگی خود با برنامه ریزی پیش رفتند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین به پیام جشنواره حضرت علی اکبر (ع) به مسئولان اشاره کرد و گفت: مسئولان باید توجه داشته باشند که تعلیم و تربیت جوانان باید جدی گرفته شود؛ پیامبر گرامی اسلام زمانی که بعثت خود را آغاز کردند، تلاش خود را به سمت جوانان بردند و دین اسلام نیز توجه و نگاه ویژه ای به جوانان دارد.
وی تصریح کرد: ما باید قدر این گوهرهای ناب را دانسته و تلاش کنیم تا از آنها محافظت شود تا جامعه آینده را به درستی به دست اینها بسپاریم.
حق شناس ادامه داد: نکته سومی که در این جشنواره وجود دارد این است که خداوند متعال زمانی که پیامبران خود را فرستاد، آنها را از بین قاطبه جوانان انتخاب کرد و پیامبر گرامی اسلام نیز در انتخاب های خود به این موضوع توجه داشتند به طوری که نخستین نماینده سیاسی پیامبر یک جوان 21 ساله و نخستین فرماندار پیامبر در شهر مکه بعد از فتح مکه یک جوان 23 ساله بود.
وی یادآور شد: همه اینها نشان می دهد که تأکید به جوان باوری و جوان یاوری مورد عنایت حضرات معصومین بوده است و پیامبر گرامی اسلامی در آخر عمر خود مأموریت یافتند یک جوان معرفی کنند و آن جوان، حضرت علی (ع) بودند که 32 سال سن داشتند بنابراین در دین اسلام بزرگی به سن نیست بلکه هر که شایسته تر است، بزرگتر است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین افزود: جوانی دورانی است که می توان استعدادها را بروز و ظهور داد و در راستای پرورش انها قدم برداشت و ما در روایات داریم که امام زمان (عج) زمانی که ظهور کنند شمایل ایشان جوان است و فرماندهان اصلی حضرت ولی عصر (عج) نیز جوانان هستند و اینها همه به معنای این است که ما مسئولان موظف هستیم حرمت جوانان را نگاه داریم و اسباب رشد و تعالی آنها را در همه زمینه فراهم کنیم.
وی خاطر نشان کرد: خداوند متعال را شاکر هستیم که در راستای شناسایی استعدادهای جوانان و استفاده از این ظرفیت امروز دومین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) را برگزار کردیم که در 22 محور، جوان برتر با کمک دستگاه های تخصصی شناسایی شده و مورد تقدیر قرار می گیرند و امیدواریم این جلسه بستری برای تعالی جوانان این مرز و بوم باشد.
گفتنی است در پایان این مراسم سید مصطفی حسینی به عنوان جوان برتر حوزه جوان و قرآن، احسان لشگری جوان برتر حوزه وزشکار جوان، بهمن عسگری سفیر فرهنگی ورزشی، محسن نیکی کهریزی جوان برتر حوزه جوان و فعالیت های اعتقادی و دینی، حجت الاسلام محمد رمضانی به عنوان طلبه جوان، ابوالفضل سردیوند چگینی در حوزه جوان و کارآفرینی، مژگان کربی به عنوان مربی ورزشی جوان، پرستو حسینی به عنوان بسیجی جوان، فاطمه رایگانی به عنوان جوان برتر حوزه جوان و فعالیت های اجتماعی، محرم نامی به عنوان امدادگر جوان، سید مهدی حسین زاده حسینی به عنوان فیلم ساز جوان، سید حسام حسینی در حوزه جوان و موسیقی، مجید یوسفی در حوزه جوان و هنرهای نمایشی، امیر اسلامی صدر در حوزه جوان و رسانه، محمد اسدی در حوزه جوان و هنرهای تجسمی، یاسر قنبرلو در حوزه جوان و ادبیات، رضا شیردست در حوزه مبتکر و مخترع جوان، آرمان محمدی در حوزه جوان، علم و فناوری، کامران یزدی در حوزه جوان و توانایی های خاص، زری هوشیار به عنوان دانشجوی برتر جوان، فاطمه منهجی به عنوان کشاورز روستایی جوان و عطاالله قبادی، مجید دقیقی و حمیدرضا بهرامی به عنوان جوان برتر در حوزه سرباز جوان معرفی شدند و با اهدای لوح از آنها تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما