به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سردار محمد رضا نقدی در نشست ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت سه در استان سمنان افزود: امروز مهمترین چالش در کشور مساله اقتصادی است و این در صورتی است که وضعیت امنیتی مطلوب و در امور سیاسی، دست بالایی داریم.
وی گفت : در حال حاضر نظام سلطه و استکبار با تمام توان خود به مقابله و دشمنی با انقلاب اسلامی ایران پرداخته و از همه راه های دشمنی بهره گرفته است و این روزها جنگ اقتصادی به عنوان اصلی ترین و آخرین راهکار مورد توجه جدی آنان است و مانند پیروزی ما در جنگ های نظامی ، امنیتی ، علمی ، فرهنگی و سیاسی ، راه حل برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور امتیاز دادن به کشورهای غربی نیست بلکه راه حلش تکیه کردن بر استعدادهای داخلی و بهره گیری حداکثری از ظرفیت ها و امکانات موجود کشور است.
نقدی با بیان اینکه کار و تلاش مضاعف مقدمه فتح الفتوح حماسه اقتصادی است، ادامه داد : امروز اتکا کامل کشور به تولیدات صنعتی، باعث بروز مشکلاتی شده است که تحریم های ظالمانه دشمنان این مشکلات اقتصادی را تشدید کرده است و راه برون رفت از این مشکلات استفاده از همه ظرفیت ها از جمله ظرفیت های عظیم تولید مردمی ، بومی و خانگی است تا با اجرای برنامه ها و طرح های متنوع اقتصاد مقاومتی به شیوه های ساده و ارزان سنتی و بومی باعث شکوفایی اقتصاد و کشاورزی کشور بشویم .
رییس سازمان بسیج مستضعفین کشوربا بیان اینکه مردم باید در خلق حماسه اقتصادی هم مثل حماسه سیاسی نقشی فعال داشته باشند افزود : رویکرد اردوهای جهادی و طرح هجرت در سال های گذشته رویکرد خدماتی در زمینه های مختلف بود ولی رویکرد این اردوها در سال جاری رویکرد تولیدی و خدمات مولد است ، یعنی در همه اردوها جهت گیری همه برنامه های عمرانی ، کشاورزی ، آموزشی ، مشاوره ای و … ، افزایش و کیفیت بخشی به تولید خواهد بود .
وی راهکار برون رفت از مشکل اقتصادی را اتکا به اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت ها دانست و گفت: برنامه اردوهای هجرت دو سال است اجرا می شود که علاوه بر ساخت و ساز خانه های روستایی در ارتقای بهداشت و تولیدات کشاورزی نیز موثر است.
نقدی، واردات از خارج را موجب ارزبری زیاد دانست و گفت: با تولیدات خانگی و کوچک تا حدی از واردات بی نیاز می شویم و پرورش طیور خانگی در روستاها و دادن اعتبارات به روستاییان و پرداخت اقساط این اعتبارات، راهکار نداشتن وابستگی به تولیدات خارجی است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور افزود: 500 هزار چاه آب در کشور وجود دارد که در کنار این چاه آب می توان استخر احداث کرد و با رهاسازی بچه ماهی های پرورشِ به تولید آبزیان کرد.
وی گفت: اگر 10 درصد این استخر ها ایجاد شود، 50 هزار استخر می شود و نزدیک به 100 هزار خانوار اشتغال زایی ایجاد شده و تولیدات شیلات نیز دو برابر می شود.
نقدی تصریح کرد: ارزبری 600 هزار تن واردات کود فسفات را که به کشور تحمیل می شود را می توان با پرورش کود کرمی برطرف کرد و با تولید این نوع کود که عواقب کود فسفات که ماده ای شیمیایی است را ندارد در دستور کار قرار داد.
رییس بسیج مستضعفین کشور اظهار داشت: سازمان بسیج مهندسان کشاورزی برای علمی کردن کشاورزی و معرفی کشاورزان نمونه به عنوان الگو برای دیگران ایجاد شده است.
وی در خصوص بالا بردن میزان تولید در محصولات کشاورزی این گونه گفت: با انتقال تجربیات و اندوخته های کشاورزان نمونه به سایر کشاورزان و اصلاح و بهبود شیوه های کاشت، داشت و برداشت محصول، سطح تولید همه کشاورزان را به سطح تولید کشاورزان نمونه برسانیم و یک کشاورز بتواند چند طرح ساده اقتصاد مقاومتی را به صورت همزمان انجام بدهد تا باعث تکمیل چرخه تولید و افزایش درآمدهایش شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به استقبال گسترده مجموعه های دانشگاهی مختلف در سراسر کشور از طرح های تولیدی اقتصاد مقاومتی گفت: با کمک اساتید، محققان و دانشجویان در مجموعه رشته های کشاورزی ، باغداری ، دامپروری ، منابع طبیعی و … ، همچنین استفاده از توان جوانان و بسیجیان در بسیج سازندگی در صدد هستیم که شکوفایی اقتصادی کشور محقق شود و هیچ نیازی به واردات نباشد.
در نشست ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت سه استاندار، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج)، فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی حضور داشتند و هریک به راهکارهای بهبود تولیدات کشاورزی و صنعت اشاره کردند.
پایان پیام/
نظر شما