حجت الاسلام علی شکری در گفتگو با خبرنگار شبستان تصریح کرد: این روحانیان از نوزدهم تیرماه تا بیست و هفتم مرداد ماه سالجاری به مدت 40 روز وظیفه خدمت در 60 پایگاه اوقات فراغت استان سمنان را بر عهده دارند.
وی از ایجاد 60 پایگاه اوقات فراغت ویژه جوانان و نوجوانان برای تابستان امسال در این استان خبر داد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته هیچ افزایشی نداشته است.
شکری اظهار داشت:تعداد پایگاه های تابستانی ویژه اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در استان سمنان نسبت به سال قبل هیچگونه افزایشی ندارد و در مجموع 60 پایگاه امسال برای این منظور درنظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته سه هزار جوان و نوجوان از برنامه های اوقات فراغت در سطح استان سمنان بهره مند شدند اظهار داشت: تعداد شرکت کنندگان تابستان امسال در برنامه های اوقات فراغت، نسبت به سال قبل از افزایش خوبی برخوردار است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی سمنان همچنین با اشاره به عضویت 300 نفر در باشگاه فرهنگی جوان استان سمنان گفت: این باشگاه از ابتکارات سازمان تبلیغات اسلامی است که جوانان نخبه و ممتاز عضو این باشگاه هستند.
شکری افزود: راه اندازی سایت باشگاه فرهنگی جوان از دیگر اقداماتی بوده که جوانان نخبه و ممتاز ارتباطات خود را با این باشگاه به صورت مستدام و مستمر ادامه می دهند.
عضو کار گروه فرهنگ و هنر استان سمنان همچنین اعتبارات فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی این استان در سال گذشته را سه میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: در سالجاری امیدواریم اعتبارات این اداره کل خصوصا بخش فرهنگی نسبت به سال قبل از افزایش خوبی برخوردار شود.
مدیرکل اداره تبلیغات استان سمنان تدریس کتب ره توشه، ترغیب و تشویق نوجوانان جهت راه اندازی و شرکت در کانون های فرهنگی مساجد و مراکز فرهنگی مرتبط با سازمان تبلیغات اسلامی، انجام تبلیغ به صورت سنتی و سخنرانی و بیان احکام، تشکیل حداقل کلاس برای تدریس ره توشه از جمله وظایف مبلغان اعزامی است.
وی در خاتمه، ارتباط با مردم بخصوص نوجوانان، اقامه نماز جماعت، تشکیل جلسات دعا و زیارت، برگزاری جلسات تفسیر قرآن، ارائه و گسترش فرهنگ مهدویت را از دیگر وظایف مبلغان اعزامی به پایگاه های طرح اوقات فراغت در این استان برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما