گسترش ناهنجاری های اخلاقی از طریق سایت های همسر یابی

آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری با بابیان اینکه 95 درصد ازدواج های خیابانی، تلفنی و اینترنتی متجر به طلاق شده اند گفت:ناهنجاری های اخلاقی از طریق سایت های همسر یابی در حال گسترش است.

 مجید ابهری، آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری  شبستان ، با آسیب شناسی همسرگزینی از طریق سایت های مجازی گفت: با توجه به اینکه روشهای همسرگزینی با ورود اینترنت دچار تحول  شده و همسریابی اینترنتی رایج گردیده است و موجب شده است بعضی از جوانان که  با والدین خود در زمینه گزینش همسر تفاهم لازم نداشته و یا جدا از آنها زندگی می کنند و خود علاقه مند به یافتن همسر دلخواه هستند به سایتهای مجازی رجوع کنند.

 

فقط 2 درصد سایت های همسر یابی دارای مجوز هستند

وی افزود: فقط دو درصد از سایتهای همسریابی دارای مجوز قانونی و شرایط لازم هستند سایتهای همسریابی با توجه به علاقه و سلیقه دختران و پسران مشغول به فعالیت شده اند و تعداد انگشت شماری از این سایتها روشهای منطقی و متعارف برای همسرگزینی را دارند.

 

گسترش ناهنجاری های اخلاقی از طریق سایت های همسر یابی

وی ادامه داد: اما اکثر سایت های همسریابی با هدف کسب درآمد و در پاره ای از اوقات با اهداف گسترش ناهنجاری های اخلاقی در حال فعالیت هستند.

 

ابهری با بیان اینکه فیلتر کردن سایتهای همسریابی راه کار منطقی نیست اظهار کرد: فقط با ایجاد سایتهای قانونی و مجاز و اطلاع رسانی در مورد سایتهای موجود می توان از بروز گسترش ناهنجاری های اجتماعی جلوگیری کرد.

 

وی ادامه داد: بسیاری از افراد بدون توجه به ابعاد عاطفی و احساسی جوانان فقط واسطه آشنایی می شوند و هیچگونه نظارت در راست و دروغ بودن اطلاعات ندارند.

 

95 درصد ازدواج های خیابانی، تلفنی و اینترنتی متجر به طلاق شده اند

ابهری با بیان اینکه برخی از دختران و پسران از این سایتها به عنوان ابزار دوستیابی و ارتباط با جنس مخالف استفاده می کنند خاطرنشان کرد: در یک پژوهش میدانی در بین 4 هزار و 650 زوج در حال طلاق این واقعیت تلخ مشخص شد که 95 درصد ازدواج های اینترنتی، تلفنی و خیابانی در کمتر از 5 سال منجر به طلاق می شود.

 

این آسیب شناس اجتماعی با بیان اینکه  هیچگونه روشی برای ارزیابی و نظارت در فضای مجازی وجود ندارد تصریح کرد: این سایتها به  ابزار تولید و گسترش آسیب های اجتماعی تبدیل شده اند.

 

نظارت سایت های همسر یابی از طریق نهاد های دولتی

 

وی با پیشنهاد به نهادها و سازمانهای متولی همانند وزارت ورزش و جوانان گفت: این نهادها و سازمانها با ایجاد سایتهای ازدواج و نظارت و کنترل آنها توسط کارشناسان خبره و دلسوز به نیاز جوانان پاسخ داده و اجازه ندهند این مراکز پا جای شرکتهای هرمی بگذارند.

 

وی با توصیه به جوانان اظهار کرد: جوانان فریب نامهای ظاهری و ادعاهای دروغ این سایتها را نخورند و احساسات خود را به دست این گونه مراکز نسپارند.

 

مشاوره قبل از ازدواج روش درست انتخاب همسر

ابهری ادامه داد: مشاوره قبل از ازدواج در انتخاب همسر از روشهای موفق در ازدواج است و دیگری دخالت و نظارت  مراکز و نهادهای معتبر می باشد.

 

به گفته وی نهادها و مسئولین باید به فکر ساماندهی مراکز همسریابی و سایتهای ازدواج باشند و نهادهای دولتی باید بر این سایتها نظارت داشته باشند.

پایان پیام/
 

کد خبر 268765

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha