مدیر کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) طبس مسینا در شهرستان درمیان در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند، اظهار داشت: امروز بیشتر فعالیت های این کانون بر محور و پایه فعالیت های قرآنی استوار شده است.
عبدالغفور عظیمی ادامه داد: برگزاری کلاس های حفظ و مفاهیم از ابتدای راه اندازی کانون و در حال حاضر علاوه بر این کلاس ها، دوره های آموزشی صرف و نحو نیز در دستور کار کانون قرار دارد.
وی با اشاره به نزدیکی این شهر با مرز افغانستان، خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس های قرآنی و آشنا شدن جوانان با این کلام الهی موجب بیمه شدن جوانان و خانواده های آنها در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان نظام و انقلاب می شود.
تربیت 13 حافظ در کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) طبس مسینا
مدیر کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) طبس مسینا اظهار داشت: در حال حاضر 112 نفر در کلاس های حفظ قرآن (3، 5، 10، 15 ،20 و حفظ کل) شرکت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه 13 نفر تاکنون موفق به حفظ کامل قرآن شده اند، گفت: از این تعداد حدود 10 نفر از آنها گواهینامه دریافت کرده اند.
عظیمی ادامه داد: برگزاری کلاس های حفظ و مفاهیم از سال 88 آغاز شده است و مدت 2 سال است که برگزاری کلاس های ویژه برای نوجوانان در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر برگزاری دوره صرف از امسال و دوره نحو مقدماتی از امسال، عنوان کرد: 70 نفر نوجوان در دوره مفاهیم مقدماتی در سال گذشته شرکت و 60 نفر نیز در دوره تکمیلی مفاهیم شرکت کرده اند.
وی تاکید کرد: در مجموع 300 نفر در دوره های مفاهیم کانون شرکت کرده اند.
مدیر کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) طبس مسینا خاطرنشان کرد: تنها مرکز توسعه فعالیت های قرآنی در سال 89 و 90 از این کانون فعالیت مالی کرده است.
وی یادآور شد: تاکنون تمامی برنامه های این کانون با توجه به محرومیت منطقه به صورت کاملا رایگان بوده است ولی امسال از قرآن آموزان خواسته شده است متناسب با توان مالی، برای شرکت در کلاس ها شهریه پرداخت کنند.
تربیت یک نفر حافظ قرآن در هر خانواده
عظیمی با اشاره به اینکه شهر طبس 5 هزار نفر جمعیت و حدود یک هزار و 600 خانوار دارد، گفت: در برنامه قرآنی این کانون؛ باید در هر یک از خانوارهای این شهر یک حافظ قرآن وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل مهم تربیت حفاظ قرآنی، دور نشدن از قرآن برای تمسک به ارزش های معنوی است.
پایان پیام/
نظر شما