به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان، در نخستین گردهمایی خبرنگاران بحران جمعیت هلال احمر استان که ساعتی پیش در سالن کنفرانس جمعیت هلال احمر استان برگزار شد، طی سخنانی گفت: وقوع 124 زمین لرزه طی 72 ساعت در شهرستان ریگان حاکی از این است که کرمان از پرحادثه خیز ترین استان های کشور است.
دکتر کاووس محمودی با اشاره به اینکه استان کرمان 12 درصد جاده های صعب العبور و پر خطر را تشکیل می دهد، خاطرنشان کرد: وجود قلل مرتفع، سیل در جنوب و طوفان در شرق، استان کرمان را به مجموعه ای از انواع حوادث تبدیل کرده است.
وی حوزه فعالیت های جمعیت هلال احمر استان را بسیار متنوع و گسترده خواند و افزود: تأمین داروهای کمیاب، ساخت اعضای مصنوعی بدن انسان، تأمین سلامت مسافران و انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی بخشی از اقدامات پیش روی این جمعیت است.
این مسئول به وجود 20 شعبه امداد و نجات در سطح استان اشاره کرد و افزود: مأموریت نخست در بخش امداد و نجات است.
وی با اعلام این مطلب که دو هزار نفر امدادگر حرفه ای به طور تخصصی در زمینه امداد و نجات فعالیت دارند، اذعان داشت: در لحظات بحرانی استان، هفتاد درصد این افراد حضور مؤثر داشتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، همچنین به وجود 12 پایگاه امداد جاده ای و تعداد زیادی پایگاه کوهستانی در سطح استان اشاره و تصریح کرد: بیش از 39 هزار مترمربع فضای امدادی در استان ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی، سازماندهی و جذب امدادگر منجر به ارتقای توان امدادی استان در سوانح شده است، افزود: در زمین لرزه اخیر ریگان در فاصله 400 کیلومتری مرکز استان، در کمتر از دو ساعت، تمامی نقاط زلزله ارزیابی و در کمتر از پنج ساعت کار جستجو و نجات و امداد رسانی انجام شد.
وی با بیان اینکه انعکاس فعالیت های هلال احمر در زمان وقوع حادثه کار دشواری است و نیز تشکر از تیم رسانه ای بحران، خاطرنشان کرد: در زمان حادثه، برای جلوگیری از حاشیه افکنی باید واقعیت ها به طور دقیق، منعکس و شفاف سازی شود.
پایان پیام/
نظر شما