گام های مثبت پلیس در ارتقاء باورهای دینی کارکنان خود

رییس عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران با بیان اینکه این سازمان در طول سال برنا مه های مختلف دینی برای پرسنل خود برگزار می کند، گفت: این سازمان گام های مثبتی در راستای ارتقاء باورهای دینی کارکنان خود برداشته است.

حجت‌الاسلام شمشاد، رییس عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اقدامات و برنامه‌های پلیس راهور، گفت: چند اقدام در سازمان عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران بزرگ صورت می‌گیرد که بعد آموزشی یکی از این موضوعات است. در این زمینه کلاس‌هایی پیرامون قرائت، روخوانی و مفاهیم قرآن برگزار می‌شود.

 

وی به فعالیت دارالقرآن در سازمان عقیدتی سیاسی اشاره کرد و افزود: این دارالقرآن در طول سال فعال است ولی در ایام ماه مبارک رمضان به دلیل فضای معنوی حاکم بر محیط و جامعه فعال‌تر و پویاتر می‌شود.

 

رییس عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه تشکیل کلاس‌های عرضی از دیگر برنامه‌های ما برای سربازان و پرسنل ناجا است، خاطرنشان کرد: در این کلاس‌ها موضوعاتی مانند اخلاق کاربردی، احکام شغلی و تخصصی و مباحث اعتقادی و دینی مطرح می‌شود.

 

وی تصریح کرد: ما به طور مداوم هم برای سربازان قدیمی و هم برای سربازان جدید کلاس‌های احکام برگزار می‌کنیم، شیوه برگزاری این کلاس‌ها به صورت چهره به چهره است یعنی مواردی از قبیل غسل، تیمم، نماز و روزه برای آنهابه صورت رو در رو تبیین و تشریح می‌شود و سپس از آنها سوال می شود.

 

حجت‌الاسلام شمشاد اظهار کرد: تشکیل کلاس‌های اخلاق جمعی از دیگر مواردی است که در بعد آموزشی برگزاز می‌شود، یعنی هر 2 یا 3 ماه یک بار از اساتید مختلف در سازمان دعوت به عمل آمده و در خصوص مواردی مانند موضوعات روز برای پرسنل بحث و بررسی می شود.

 

وی با بیان اینکه بعد از پایان دوره کلاس‌ها از سربازان و پرسنل ناجا امتحان گرفته می‌شود، خاطرنشان کرد: در صورت نمره قبولی این نمرات در سوابق آموزشی آنها لحاظ شده و همچنین در ترفیع، انتصابات، تنبیه و تشویق آنها  نیز بسیار تأثیرگذار است، به عنوان مثال کتابی تحت عنوان نورالمبین که شامل مفاهیم قرآنی است را به مدت یک هفته به پرسنل آموزش می‌دهیم و بعد از پایان هفته از آنها امتحان گرفته می‌شود که نمرات کسب‌شده در سوابق آموزشی آنها درج می‌شود.

 

رییس سازمان عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به برگزاری نماز جماعات، افزود: برگزاری نماز جماعت در بعد تبلیغات و روابط عمومی سازمان برگزار می‌شود که در صورت جمعیت کافی نماز مغرب و عشاء هم به صورت جماعت برپا می‌شود و امام جماعت نیز در میان دو نماز، احکام و روایات مختلف اخلاقی را برای کارکنان ایراد می‌کند.

 

وی گفت: ما همچنین در مراسم و فعالیت‌های مختلف ملی و مذهبی برنامه‌های مختلفی را با دعوت از مداحان و سخنرانان در سازمان برگزار می‌کنیم و برای گرامیداشت این ایام درب مقرها و نمازخانه‌ها را با پلاکارد و بنر تزیین می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه ارائه حدیث بهداشتی به صورت هفتگی از دیگر برنامه‌های دینی ما در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا است، خاطرنشان کرد: توزیع نشریات، مجلات و بولتن‌های مختلف با مضامین اجتماعی، اخلاقی، خانوادگی و دینی میان پرسنل ناجا نیز جزء برنامه‌های ما است.

 

وی به تشکیل جلسات هدایت سیاسی اشاره کرد و افزود: نیروهای مسلح نباید در مسایل سیاسی دخالت کنند ولی این امر به این معنا نیست که اصلا آگاهی سیاسی نداشته باشند، در واقع تشکیل این جلسات و توزیع و ارسال کتابچه، بنر، بولتن و نشریات در راستای افزایش آگاهی سیاسی پرسنل ناجا است.

 

حجت‌الاسلام شمشاد اظهار کرد: تبیین و تشریح سخنان مقام معظم رهبری در یک کتابچه و بولتن دیگر برنامه‌ سازمان عقیدتی سیاسی ناجا است که به صورت هفتگی میان پرسنل خود توزیع می‌کند تا از این سخنان گوهربار استفاده‌ های لازم را داشته باشند.

 

رییس عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران بزرگ به نظارت و ارزیابی در این سازمان اشاره کرد و افزود: یک بخش از این نظارت و بازرسی‌‌ها شامل نظارت بر رفتار، کردار، ظاهر و اخلاق پرسنل است و بخش دیگر شامل بررسی مشکلات اماکنی مانند آسایشگاه‌ها، بازداشتگاه‌ها، سالن غذاخوری، سرویس‌های بهداشتی (سیستم سرمایشی، گرمایشی) و انتقال آن به بخش‌های به بخش‌های مربوطه جهت رفع آن است.

 

حجت‌الاسلام شمشاد با اشاره به نقش برگزاری این کلاس‌ها در تقویت باورهای دینی سربازان و پرسنل ناجا، تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته بعد از پایان برگزاری کلاس‌های اخلاقی، این آموزش ها70 تا 80 درصد در تقویت باورهای دینی سربازان نقش داشته است.

 

رییس عقیدتی سیاسی پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پلیس برای تقویت باورهای دینی آحاد جامعه چه برنامه‌هایی داشته، اظهار کرد: همه اقدامات و کلاس‌هایی که ما در خصوص مسایل اخلاقی، رفتاری، کرداری و حق‌الناس برای پرسنل خود انجام می‌دهیم بازخوردش به مردم و جامعه برمی‌گردد، به عنوان مثال وقتی افسر ما بداند که دین مبین اسلام چه رفتار و کرداری را از او انتظار دارد با آموزش در این کلاس‌ها و با رفتار اسلامی و دینی که در برخورد با مردم از خود نشان می‌دهد خواه ناخواه تأثیر خواهد گذاشت. در واقع نتیجه و سود رفتار و کردار دینی افسر ما (رعایت حقوق مردم حق الناس) به مردم می‌رسد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 269091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha