به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری در جلسه پرسنلی این سازمان با اشاره به فرارسیدن دهه تکریم و غبارروبی مساجد، گفت: در روایات معصومان(ع) تأکید فراوانی در زمینه پاکیزگی و غبارروبی مساجد شده است.
وی توجه به ماه شعبان و انجام اعمال این ماه را مقدمهای برای ورود به میهمانی خداوند و موجب پاکسازی درون و رهایی از گناهان ذکر کرد و افزود: باید به دور از هر گونه آلودگی و گناه به میهمانی خالق هستی برویم و غبارروبی مساجد گام برداشتن به سوی میهمانی خداوند است.
حجتالاسلام اسکندری غبارروبی و خوشبوکردن مساجد را یکی از آئینهای شایسته در فرهنگ دینی و اخلاقی دانست و تاکید کرد: مسجد به عنوان کانون عبادت و تقوا، باید علاوه بر جذابیت معنوی، از جذابیت ظاهری هم برخوردار باشد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم ضمن قدردانی از تلاش دست اندرکاران امور مسجد، هیئتهای مذهبی و تشکلهای مردمی حوزه فرهنگ دین در تکریم و غبارروبی مساجد، بر لزوم زمینهسازی در بهره مندی مومنان از فضایل معنوی ماه مبارک رمضان از سوی دستگاههای فرهنگی و تبلیغی تاکید کرد.
وی مهمترین ویژگی ماه مبارک رمضان را نزول قرآن کریم در این ماه ذکر کرد و گفت: تلاوت قرآن کریم و تفکر در آیات این کلام الهی، مطالعه و علم آموزی، مناجات و دعا، توبه و استغفار، صدقه دادن، اطعام دادن، صله رحم و... از اعمالی است که در این ماه سفارش زیادی به انجام آنها شده است.
حجتالاسلام اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود به سالگرد تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد و ضمن قدردانی از استاندار قم که مدیران و کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی قم را مورد تقدیر قرار داد، اظهار کرد: در دیدار با استاندار قم، گزارشی از فعالیتهای این سازمان ارائه شد که مورد استقبال وی قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما