امنیت فکری و روانی از دستاوردهای اجتماعی اقامه نماز است

مدیر مسئول کانون تخصصی نماز مازندران گفت: نماز خواندن برکات بی‏پایانی برای جامعه و مناسبات اجتماعی و فردی دارد که امنیت فکری و روانی از دستاوردهای آن است.

مصطفی قنبری، مدیر مسئول کانون تخصصی نماز مازندران امروز(11تیر) در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به جایگاه و اهمیت نماز، گفت: نماز نماد بندگی در پیشگاه پروردگار و راز و نیاز در محضر دوست است و نماز همانند قطب‏نمایی است که کشتی وجود انسان را در میان طوفان دریای متلاطم گناهان و مادیات به ساحل نجات رهبری می‏کند.


وی با بیان اینکه نماز، اولین تکلیف و فریضه دینی و الهی است که بر هر فرد مسلمانی واجب می‏گردد و هیچ تعطیل‏بردار نخواهد بود، افزود: نماز ساده‏ترین و صمیمی‏ترین ارتباط بین عابد و معبود است و برکات بی‏پایانی برای جامعه و مناسبات اجتماعی و فردی دارد که امنیت فکری و روانی از دستاوردهای آن است.


مدیر مسئول کانون تخصصی نماز مازندران نظم و ترتیب‏بخشیدن به امور زندگی را یکی از مهمترین برکات نماز خواند و اضافه کرد: نماز آدمی را از بدیها باز می‏دارد، روح را پالایش و آن را آماده پذیرش سخن حق می‏کند ولی این نماز هم باید با حضور قلب، توجه و اخلاص توأم بوده تا حلقه اتصال بنده با پروردگار باشد.


قنبری با تأکید بر اینکه ائمه اطهار و انبیای الهی، توصیه و سفارش‏های بسیاری را در خصوص اقامه نماز بیان کرده‏اند و شرط قبولی تمامی اعمال هم قبولی نماز ذکر شده است، تصریح کرد: همانطور که نماز از ابتدای تکلیف واجب می‏شود در اهمیت آن همین بس که در بدو ورود به عالم برزخ نیز اول از نماز سوال می‏کنند؛ همچنین در روز رستاخیز نیز اولین سؤال از نماز صورت می‏گیرد، پس ضروری است ضمن اهتمام خود به نماز برای نشر این سرچشمه زلال انسان‏ساز در لایه‏های مختلف اجتماعی تلاش کنیم.


وی با تصریح بر اینکه نماز زمانی ارزش والایی دارد که با جماعت اقامه شود و به تعداد هر فردی که به این جماعت اضافه شود پاداش نماز بیشتر می‏شود و جز خداوند هیچ‏کس نمی‏تواند ثواب چنین نمازی را حساب کند، خاطرنشان کرد: بدون تردید از مصادیق اقامه نماز به جماعت، گسترش و مطرح‏کردن نماز در جامعه است و منظور این است که تنها خودمان نمازخوان نباشیم، بلکه کاری کنیم که آیین نماز در جامعه انسانی برپا شود و مردم با عشق و علاقه به آن روی آورند.


قنبری با اشاره به اهمیت اقامه نماز در مساجد، مسجد را به عنوان پایگاه مهم و اساسی برای ترویج این فریضه الهی دانست و متذکر شد: احیاء اقامه نماز در مساجد باید دغدغه اصلی دستگاه‏های اجرایی باشد؛ برنامه‌های مساجد را باید به سمت و سویی سوق دهیم که به وسیله‌ جذابیت‌های معنوی، روح نیاز به نماز در بین جوانان تقویت شود؛ اکثریت جمعیت جامعه ما را جوانان تشکیل می‌دهند؛ لذا ایجاد زمینه‏‌ها و امکانات لازم در جهت پیشبرد هدف متعالی اقامه نماز از اهم موضوعات است که باید به آن پرداخته شود.


مدیر مسئول کانون تخصصی نماز مازندران، گسترش فرهنگ اقامه نماز در بین مردم به ویژه دانش‌آموزان و دانشگاهیان را امری مهم و ارزشمند دانست.


پایان پیام/ 

کد خبر 269138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha