ضرورت تعیین مجوز صدور فعالیت سایتهای همسریابی

خبرگزاری شبستان:نیک نفس بر لزوم تعیین مجوز صدور فعالیت سایت های همسریابی در آیین نامه ساماندهی خدمات مشاوره ازدواج غیرحضوری تاکید کردو گفت:این آیین نامه تعیین تکلیف شده است که شامل سایت‌های همسریابی نیزمی‌شود.

سرهنگ علی نیک‌نفس، سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فتا در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان با اشاره به سایت‌های همسریابی گفت: پلیس مجری قانون و ضابط قضایی است که در فضای مجازی نیز همانند فضای حقیقی اقدام به برخورد با جرایم و احقاق حقوق هم‌وطنان می‌کند، در خصوص سایت‌های مجرمانه نیز بسته به نوع جرم و مجازات، مقرر در قانون با هماهنگی دستگاه‌ قضایی اقدامات لازم را  انجام می دهد و مجازات نهایی نیز توسط مراجع قضایی در چهارچوب قانون تعیین و اجرا می‌شود که این موضوع در خصوص سایت‌های همسریابی نیز بسته به نوع جرایم، متصور صادق است.

 

وی در ادامه اظهار کرد: در همین راستا و به استناد ماده 43 قانون برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و آیین‌نامه مربوط به آن تحت عنوان آیین‌نامه سامان‌دهی و اعتباربخشی مراکز مشاوره به منظور سامان‌دهی مراکز مشاوره ازدواج توسط وزارت ورزش و جوانان تصویب و ابلاغ شده است.

 

سرهنگ نیک‌نفس تصریح کرد: آیین‌نامه خدمات مشاوره ازدواج غیرحضوری نیز تعیین و تکلیف شده است که شامل سایت‌های همسریابی نیز می‌شود.

 

سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فتا خاطرنشان کرد: طبیعتا مرجع صدور مجوز فعالیت سایت‌های همسریابی نیز باید در این آیین‌نامه مشخص و روال‌های مربوط به آن نیز تعیین شود، در صورتی که در سایت‌های همسریابی جرایم عمومی رخ دهد که در قانون برای آنها مجازات تعیین شده باشد پلیس فتا رأسا اقدام به تشخیص پرونده، پی‌گیری و برخورد قضایی با مجرمان با همکاری دستگاه قضایی می‌کند.

 

وی اظهار کرد: در صورتی که جرم رخ‌داده علیه اشخاص بوده و عمومی نباشد نیازمند طرح شکایت خصوصی در دادسرای مربوطه از طرف شاکی بوده و پس از اخذ مراجع قضایی موضوع در پلیس پی‌گیری می‌شود.

 

سرهنگ نیک‌نفس تصریح کرد: برابر بررسی به عمل آمده، عمده کاربران اینترنت در کشور ما و به ویژه کاربران سایت‌های همسریابی جوانان هستند که متأسفانه فضای سایت‌های همسریابی و نحوه تعاملات و ارتباطات درون آنها شرایطی را فراهم می‌سازد که امکان استفاده مجرمانه و ارتکاب جرم در آنها فراوان است.

 

سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فتا در ادامه خاطرنشان کرد: این تهدیدات شامل سوءاستفاده صاحبان برخی از این‌گونه سایت‌ها از اطلاعات ثبت‌شده به وسیله افراد، کلاه‌برداری‌های مالی، هتک حرمت و حیثیت افراد و همچنین نقض حریم خصوصی آنان تا فریب را شامل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در خصوص این کلاه‌برداری‌ها پلیس فتا اطلاع‌رسانی‌های مکرری انجام داده است و همچنین گزارشات موردی نیز از برخوردهای قضایی صورت گرفته و دستگیری‌هایی نیز انجام داده است، افزود: در همین رابطه در خبرگزاری‌های آنلاین به صورت هشداری منتشر شده است.

 

پایان پیام/

 


 

کد خبر 271178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha