ماه رمضان فرصتی مناسب برای تقویت آگاهی ‌های دینی و معرفتی جامعه است

خبرگزاری شبستان: کارشناس فرهنگی و مذهبی به نزدیکی ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: ماه رمضان فرصتی مناسب برای تقویت آگاهی ‌های دینی و معرفتی جامعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سیدفرج الله موسوی اطهر، کارشناس دینی و مذهبی، ظهر امروز (18تیر) در نشست شورای اداری بویراحمد گفت: یکی از ماه های بسیار ارزشمند در طول سال ماه مبارک رمضان است که فرصت بی بدیلی را در خودسازی و انس باخدا برای انسان به وجود می آورد.

 

موسوی اطهر با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای بهره مندی از نعمت تقواست، افزود: خدا ماه رمضان را برای مسابقه بندگان از اطاعت خدا به رضوان خدا خلق کرد.

وی بیان داشت: ماه مبارک رمضان ماه پاکی، طهارت و تزکیه نفس است و مسلمانان باید این رویه را که از ماه مبارک آغاز می کنند را ادامه داده و در حفظ آن بکوشند.

این کارشناس فرهنگی افزود: ماه رمضان سراسر پر از برکت و نعمت است و کسانی که بتوانند از این ماه بهره و استفاده کافی ببرند، نزد خداوند متعال بیشترین پاداش را دارند.

وی به اهمیت روزه و تاثیر مثبت آن بر روح و جسم اشاره و عنوان کرد: مسلمانان با تلاوت قرآن و دعا و راز و نیاز به درگاه حق تعالی خود را بیشتر به آن ذات احدیت نزدیک می کنند.

حجت الاسلام موسوی اطهر افزود: آنان که روزه ماه مبارک رمضان را به جای آورند خشنودی و رضایت معبود را به دست آورده و آنان که از فضایل این ماه پر برکت دور باشند، چیزی جز خسران و پشیمانی نصیبشان نمی شود.

این کارشناس، ماه رمضان را فرصت مناسبی برای تبلیغ و تلاش جهت اشاعه فرهنگ دینی توسط روحانیون دانست و اظهار داشت: روحانیون در این ماه دو وظیفه مهم را بر عهده دارند که یکی تهذیب نفس خود و دیگری تربیت دینی جامعه است.

وی با اشاره به فضیلت این ماه، گفت: پیامبر (ص) در این باره می ‌فرماید: ماه رجب ماه خداست، شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است؛ بنابراین در این ماه باید فرصت را برای طلب استغفار و رحمت از سوی خداوند را غنیمت بشماریم.

موسوی اطهر، برگزاری نماز جماعت، جلسات دعا و قرائت زیارت و کلاس های آموزش و تفسیر قرآن، احکام، عقاید و اخلاق و پاسخ گویی به شبهات جوانان از جمله برنامه های مبلغین دانست و گفت: عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان می توانند از این فرصت استثنایی ماه رمضان به خوبی استفاده و بنیه اعتقادی خود را مستحکم کنند.

کارشناس دینی و مذهبی کهگیلویه وبویراحمد، زمان و مکان را در تربیت انسان‌ ها مهم دانست و تاکید کرد: در تعالیم دینی اسلام مسجد به عنوان مکان مقدس و جایگاه تربیتی نقش محوری در تربیت انسان دارد و ماه رمضان نیز از حیث زمانی نقش به سزا و موثری در تربیت روحی انسان دارد.

وی رویکرد خدامحوری در انسانها را مورد تاکید قرار داد و گفت: دوری از تعلقات دنیوی، کمک به همنوعان، حس نوع‌ دوستی، پندپذیری و گوش فرا دادن به توصیه‌ ها و سفارش‌ های بزرگان دین از عوامل و ثمره‌ های ماه رمضان هستند که موجب می ‌شود بسیاری از بزه ‌ها و آسیب‌ های اجتماعی به شدت کاهش یابد.

پایان پیام/

کد خبر 271297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha