بابک عشرتی، رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار شبستان در اراک گفت: در ماه مبارک رمضان توجه به عادت غذایی سالم از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا عدم توجه به عادت غذایی سالم در این مدت مشکلاتی را برای افراد روزهدار به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه با آغاز ماه مبارک رمضان تغییراتی در شیوه تغذیه و زمانبندی غذایی افراد روزهدار ایجاد میشود، افزود: روزهداران باید ضمن پرهیز از پرخوری از پراکندهخوری نیز دوری کرده و برای تغذیه صحیح و رعایت اندازه و ترکیب گروههای مختلف خوراکی برنامهریزی مناسبی داشته باشند.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان اینکه نامناسب بودن غذای مصرفی و کاهش دفعات غذا خوردن عوارض نامناسبی برای سلامت افراد دارد، اظهار داشت: رعایت نکات تغذیهای در ماه مبارک رمضان به سلامت روزهداران در طول ایام روزهداری کمک زیادی میکند که باید مورد توجه قرار گیرد.
عشرتی با تاکید بر اینکه باید در وعدههای افطار و سحر از همه گروههای غذایی، نان و غلات، چربیها، گوشت و سبزی به اندازه استفاده شود تا از ایجاد کمبودها در بدن جلوگیری شود، تصریح کرد: روزهداران باید در هنگام افطار و سحر از خوردن غذاهای چرب و بسیار شیرین و آشهای سنگین پرهیز کنند و مصرف زولبیا و بامیه را تا حد امکان کاهش دهند.
وی گفت: لازم است روزهداران بدانند خوردن مایعات فراوان در طول غذا موجب کاهش دسترسی آنزیمهای گوارشی به مواد غذایی شده و برخی بیماریها و نارساییهای گوارشی را منجر میشوند، همچنین مصرف ادویه فراوان علاوه بر ناراحتیهای دستگاه گوارش موجب تشنگی در طول روز میشود.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی ادامه داد: مصرف بسیار کم و همچنین مصرف زیاد از حد سبزیها و به ویژه بادمجان تشنگی در طول روز را افزایش میدهند، و این مواد غذایی نیز باید به اندازه کافی مصرف شوند.
پایان پیام/
نظر شما