به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمد علی پورموسوی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان، عصر گذشته(23 اسفند) در مراسم تجلیل از بانوان طلایه دار نجابت گفت: از آن جا که دین مبین اسلام دین اعتدال در تمام موارد بوده، در مورد موضوع حجاب به عنوان یک باور دینی در جامعه نیز از هرگونه افراط و تفریط دوری می کند.
وی با اشاره به ارزش حفظ حجاب و عفاف در دوران جوانی، افزود: خداوند متعال در دوران جوانی انسان را مورد نظر و توجه خاصی قرار می دهد چرا که نوجوانی بستری جهت آمادگی برای چگونگی رفتار در جوانی بوده و دوره پیری نیز خاص اندیشیدن به رفتار سر زده در جوانی است.
وی با بیان اینکه اگر حجاب از یک جامعه برداشته شود انسان به وادی خروج از انسانیت و به مراتب نازل تر از انسان سقوط خواهد کرد، اظهار داشت: بانوان با وجود حجاب در جامعه در تمام عرصه ها وارد شده و مهم تر از آن در برخورد جامعه با آنها پیش از آنکه به چشم تنها یک زن به آنها نگریسته شود به عنوان یک انسان با آنها برخورد خواهد شد.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، تصریح کرد: در دوران ظهور حضرت حجت(عج) در صورت وجود جامعه ای آرمانی است که امام عصر(عج) توانایی نهایت بهره وری از این جامعه را خواهد داشت، لذا زنان و مردان باید با حفظ حجاب در تمام زمینه ها چه ظاهری و چه باطنی به سوی داشتن جامعه ای آرمانی حرکت کنند.
وی تمام کسانی را که دارای عفاف و نجابت بوده را خلیفه خدا بر روی زمین دانست و خاطر نشان کرد: خداوند متعال جهت تجلی انسانیت حجاب را برای همگان به خصوص زنان معین کرده است و کسانی که در این عرصه پیشرو بوده شایسته پاسداشت و تجلیل هستند.
مریم حیدریان، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، برگزاری این همایش را از دستاوردهای سفر ریاست محترم جمهوری عنوان کرد و یاد آور شد: بعد از به تصویب رساندن برگزاری این جشنواره و به دنبال آن اجرای همایش طلایه داران نجابت توسط رییس جمهور و همکاری سازمان آموزش و پرورش استان فرصت مناسبی جهت پرداختن به امور فرهنگی و ارزشی پدید آمد.
وی مسئله حجاب در جامعه را یکی از مهم ترین مسائل ارزشی در عرصه امور فرهنگی دانست و اضافه کرد: بانوان و دخترانی که در این زمینه از آنان تجلیل به عمل می آید ارزش اجتماعی عفاف و حجاب را با درایت کامل درک کرده اند.
حیدریان، از بانوان پیشرو در این عرصه خواست در زمینه های مرتبط با حجاب همواره با تحقیق و مطالعه منابع داخلی و خارجی موجود اگر شک و شبهه ای در این زمینه در خود و یا اطرافیان احساس کردند آنها را برطرف کنند.
وی جشنواره پرنیان عصمت را بستری جهت تجلیل از طلایه داران عفاف معرفی کرد و اذعان داشت: در همین راستا از 100 بانوی طلایه دار عفاف اهوازی و 400 بانوی پیشرو در عرصه نجابت شهرستانی در سطح استان تجلیل به عمل آمد.
حسن رشتیزاده، معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز، نیز در این همایش، تأکید کرد: حجاب در تفکر، تعقل و رفتار و منش آن چیزی است که اخلاق و رفتار اسلامی بر آن تأکید دارد و مسلمانها بر اساس وظایف مشخص شده خود باید بستر مناسب برای رسیدن به این دیدگاه را فراهم آورند.
وی با بیان اینکه بسترسازی برای این نگاه متفاوت به عفاف نیازمند کار فرهنگی است که استمرار و زمان زیادی را میطلبد، عنوان کرد: این برنامه برای ارج نهادن به این باور نو و همه کسانی که در راستای آن تلاش میکنند در نظر گرفته شده است.
وی با تأکید بر اینکه سالهاست که دشمن از حجاب و عفاف مسلمانان ترسیده و به هر نحوی از ورود افراد با حجاب به دانشگاهها جلوگیری کرده، بیان داشت: آماری که از گرایش جوانان مسیحی به اسلام مشاهده میشود، نشاندهنده این است که پیام جامعه اسلامی و باورها و ارزشهای دینی به وسیله این پوشش در حال به اوج رسیدن است و تأثیر مثبت خود را در جوامع مختلف خواهد گذاشت.
رشتیزاده، حجاب و عفاف را یکی از مهمترین و با ارزشترین معیارها و باورهای دینی دانست که غیرقابل انکار و پنهان کردن است و تصریح کرد: پس از سفر رئیس جمهور به خوزستان فضای مناسبی فراهم شد تا به کارهای ارزشی در استان پرداخته شود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز، افزود: یکی از این کارهای مهم و باارزش توسعه فرهنگ حجاب و عفاف بود که جشنواره فرهنگی هنری پرنیان عصمت در همین راستا برگزار شد.
وی با تاکید بر ضرورت مطالعه در خصوص حجاب و عفاف، اضافه کرد: فردی که طلایهدار نجابت است باید با مطالعه حجاب خود را برگزیند و نسبت به سؤالات و شکهایی که ممکن است در این راه ایجاد شود تحقیق کند.
پایان پیام/
نظر شما