بهرام محمدینیا رئیس سازمان صدا و سیمای استان قم، به خبرنگار شبستان گفت: توجه به موضوعات و مفاخر دینی در برنامههای رسانه ملی به خصوص صدا و سیمای استان قم بسیار برجسته است.
وی افزود: چهار محور اخلاق، دین، امید و آگاهی در برنامههای ما گنجانده شده و تلاش داریم تا با این محوریتها امید و آگاهی مردم در حوزه های مختلف را ارتقا دهیم.
رئیس سازمان صدا و سیما، با تاکید بر فعالیت های اتاق فکر این سازمان، گفت: صدا و سیما به عنوان رسانهای پویا نیاز به بهرهبرداری از تفکرات جدید دارد و در این راستا اتاق فکر این سازمان در قم به منظور بهرهگیری از تفکرات و دانش اساتید حوزه و دانشگاه ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: صدا و سیمای مرکز قم از نخستین استانهایی بود که اتاق فکر را در سازمان خود ایجاد کرد و طی چند ساله گذشته رتبه نخست را در میان سایر استانها کسب، کرده است.
محمدینیا، ادامه داد: تولیدات فاخری همچون انیمیشن، کارتون، تله تئاتر حضرت معصومه (س)، گنجینه شهاب و اوقات فراغت یک طلبه در استان تهیه شده و در ساخت مراحل آنها به موضوعات مذهبی و دینی توجه خاصی صورت گرفته است.
وی با تاکید بر انتشار اخبار حوزه علمیه قم در شبکه خبر، گفت: در نظر داریم با ارتقای این توانمندی از سال آینده خبر حوزه را تا حدی گسترش دهیم که تمام اخبار شیعی در آن انعکاس داده شود.
رئیس سازمان صدا و سیما، خاطرنشان کرد: افتتاح فرستنده دیجیتال یکی از برنامههای این سازمان در بخش فنی است و با افتتاح این فرستنده 14 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی با بهترین کیفیت در استان قابلیت پخش دارد.
وی گفت: تنها 10 درصد مردم استان از فرستنده دیجیتال بهره مند هستند و 90 درصد مابقی همچنان از سیستم آنالوگ برای تماشای شبکههای مختلف استفاده میکنند.
وی در بخش پایانی صحبت های خود با تاکید بر عملکرد این سازمان در جریان فتنه، افزود: صدا و سیما در جریان فتنه امتحان خود را پس داده و در تمام جریانات پشت سر علما و استوارانه گام برمی دارد.
پایان پیام/
نظر شما