بدحجابی در جامعه اسلامی نباید مورد چشم پوشی واقع شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: ما در یک جامعه اسلامی زندگی می کنیم و نباید از برخی مصیبت ها نظیر بدحجابی که در این جامعه وجود دارد چشم پوشی کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، طاهره بیگم سیدی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین، عصر روز گذشته (24 تیر) در نخستین همایش طراحی مد ولباس ایرانی-اسلامی که در سالن اجتماعات فرهنگسرای بانو قزوین برگزار شد، بیان کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش این بود که خلأ مد و لباس ایرانی- اسلامی در قزوین احساس می شد و هر یک از بانوان ما که برای تهیه لباس با شاخص اسلامی و مدرنیته به فروشگاه ها مراجعه می کردند، متاسفانه لباسی که پاسخگوی نیاز تنوع طلبی و پر جاذبه ای که به دنبال آن هستند، نمی یافتند.
 

وی ادامه داد: از این رو ما در اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی کمیته ای تشکیل داده ایم تا به این نیاز در استان پاسخگو باشد و همچنین راهکاری برای حل این مشکل بیابیم.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین افزود: به طور تقریبی 500 هزار نفر از جمعیت استان قزوین را بانوان تشکیل می دهند و هر یک از این افراد حداقل در طول سال خواستار خرید یک مانتو هستند از این رو ما نیاز داریم تا افرادی که در زمینه طراحی لباس با شاخص های اسلامی و مدرنیته فعالیت می کنند، در عرصه دوخت لباس با این شاخصه ها اقدام کنند چراکه بسیاری از لباس ها و مانتوهای بانوان ما از کشورهایی نظیر ترکیه وارد می شود که با فرهنگ دینی و اسلامی ما مطابقت ندارد.
 

وی عنوان کرد: برای اینکه این همسویی در استان ایجاد شود، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فراخوانی برای تمامی خیاطان و طراحان لباس استان ارسال کرد تا در یک کارگاه آموزشی و تخصصی این افراد گرد هم آمده تا در راستای رفع این مشکل برآیند.
 

سیدی توضیح داد: هر چند این اقدام گامی اندک در راستای ترویج این فرهنگ است اما این موج باید در استان ایجاد می شد تا به دنبال آن مطالبات میان بانوان شهر و استان صورت گیرد.
 

وی اضافه کرد: ما برای این عمل دو کارگاه تخصصی آموزشی در استان برگزار کردیم که یکی از این کارگاه ها در روز هفدهم دی ماه که مصادف با روز پدیده شوم کشف حجاب است، برگزار شد و دیگری هم زمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه (س) برگزار شد که فاز تکمیلی این برنامه بود.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین یادآور شد: یکی دیگر از اهداف برگزاری این همایش این است که نواقص کار دیده شده و سطح طلب و مطالبه افراد شهر و استان از مد و لباس مشخص شود.
  

سیدی عنوان کرد: متاسفانه بدحجابی به جامعه  سرایت کرده است و جامعه ما امروز درگیر موضوع بدحجابی است، هرچند عده قلیلی از افرادی که ظاهری متناسب با شئونات اسلامی ندارند، در باطن افراد مقیدی نیز باشند اما در تجلی حجاب دچار تسامح و تساهل شده اند.
 

وی خاطر نشان کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری ما در حال حاضر در یک پیچ تاریخی حساس قرار داریم و بیش از هر زمان نیاز به مسلمان بودن داریم و با توجه به اینکه مهمترین قشر هر جامعه و تربیت کننده نسل نیز بانوان هستند، باید توجه ویژه ای به مسئله عفاف و حجاب در جامعه وجود داشته باشد.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر رعایت مدهایی که شاخصه های اسلامی را داشته باشد، تأکید فراوانی دارند از این رو ما باید طرح هایی برای دختران و زنان جوان جامعه ارائه کنیم که پاسخگوی نیاز تنوع طلبی آنها بوده و همچنین با پوشیدن آن شئونات اسلامی نیز رعایت شود.
 

در ادامه رئیس انجمن طراحی پارچه و لباس ایران اظهار کرد: نقوش سنتی جلوگاه هر قوم و ملتی است و نقوش تعالیم فرهنگی را در خود جای داده اند، نقوش در تاریخ پوشاک به عنوان ستون های اصلی لباس مطرح بوده اند و می تواند موج و هویت فرهنگی و ایرانی و برانگیزاننده احساس غرور در مردم باشد.
 

صدیقه پاکبین اضافه کرد: چنین نقوشی به تمامی ملت تعلق دارند و باید هدف اصلی از احیا آنها ایجاد و ارتقا حس همبستگی در پوشش اجتماعی باشد.
 

وی خاطر نشان کرد: امروز استفاده از لباس صرف رفع یک نیاز طبیعی نیست بلکه به عنوان یک دانش مورد توجه قرار گرفته است.
 

در پایان این مراسم از الناز حدیدی، زری حکم زاده، سمیه رجبی و نگار جباری در بخش دوخت و همچنین از صفیه داماد، صدیقه علیجانی و معصومه فلاح در بخش طراحی تقدیر شد.


پایان پیام/ 

کد خبر 273337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha