به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، حجت الاسلام حسین مرشدی در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بندرعباس گفت: متاسفانه فرهنگ سازی در حوره ایثار و شهادت از سوی نهادها و دستگاه های مرتبط چندان جدی گرفته نمی شود.
وی ضمن تأکید بر اهمیت فرهنگ در بستر سازی مناسب برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل های آینده، افزود: مهم ترین وظیفه تمامی نهادها و سازمان های دولتی، نهادینه کردن و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در تمامی ابعاد و در بین همه اقشار جامعه است.
مرشدی اظهار داشت: متعالی ترین، مقدس ترین، کارآمدترین، مقبول ترین، نتیجه بخش ترین و مطمئن ترین راهبرد و راهکار در مواجهه با جنگ نرم دشمنان و بهترین روش فائق شدن در این عرصه مهم و حیاتی استفاده از فرهنگ منور ایثار و شهادت است و تا آن جا که امکان دارد باید از همه ظرفیت ها و پتانسیل ها در تحقق این امر مقدس استفاده کرد.
به گفته وی؛ یکی از بهترین راه های اشاعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده از ابزار و وسایل پرطرفدار و پرجاذبه است که در این راستا می توان از هنرمندان رشته های مختلف بهره برد.
این مقام مسئول یادآور شد: لازمه این کار در مرحله اوّل تربیت هنرمندان متعهد و علاقمند به مبانی و اصول انقلاب اسلامی به ویژه پای بند بودن به شعار اسلامی و خون پاک شهداء می باشد و در این صورت است که آثار این هنرمندان به لحاظ محتوایی از غنای لازم در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برخوردار خواهند بود.
وی افزود: یکی از راه های اصلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این است که همه نقاط، معابر و مراکز تجمع مردم مشحون از عطر و یاد شهداء، ایثارگران، جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس باشد و تا آن جا که امکان دارد باید از تصاویر شهداء، وصایا، سخنان آنان و ... در سطح شهرها به صورتی زیبا و اثرگزار استفاده شود.
در ادامه علی علامه زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان ضمن تأکید بر رسالت و وظایف شورای ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت استان گفت: یکی از مهم ترین وظایف شورا تدوین راهبردها و تنظیم برنامه های مورد نیاز در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت و جلوگیری از موازی کاری و پراکندگی در اجرای برنامه هاست.
وی افزود: یکی از راه های ساماندهی بهتر حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، برگزاری مستمر و منظم جلسات شورا و تأکید بر محتوای فعالیت ها و پی گیری شرح وظایف هر یک از ادارات و سازمان ها و تقدیر از دستگاه های فعال در این حوزه است.
علامه زاده اظهار داشت: استان هرمزگان به لحاظ برخورداری از ظرفیت های مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت بسیار غنی است اما چندان برای عموم مردم شناخته شده نیست و این امر نشان می دهد که ما نتوانسته ایم وظایف محوله را به خوبی انجام دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان عنوان کرد: برگزاری یادوراه های شهداء، تجلیل و تقدیر از ایثارگران، جانبازان و تکریم خانواده معزز شهداء باید به صورت جدی در سرلوحه کار أعضای شورا و نهادهای مسئول قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما