موسی شیخی، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص ریشه کنی بی سوادی و نیز اجرای تأکیدات مقام عالی وزارت مبنی بر شتاب بخشی به سواد آموزی با بهره گیری از کلیه ظرفیت های آموزش و پرورش و تحقق هر مدرسه یک کلاس و به منظور تشویق و ترغیب آموزگاران و دبیران شاغل، از اعتبارات ملی سوادآموزی تعداد308 هزار و 500 ساعت حق التدریس تخصیص داده شده است.
وی افزود: با توجه بـه این اعتبار، کلیه معلمانی که در مدارس و مجتمع های آموزشی و پرورشی اقدام به جذب و آموزش سوادآموزان در دوره های مختلف( سوادآموزی، تحکیم و انتقال سواد) طبق آیین نامه ها و دستورالعمل های سوادآموزی کنند، هر ماه طبق کارکرد حق التدریس مربوطه را بر اساس ضریب حقوقی دریافت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: ساعت آموزش برای دوره سواد آموزی(معادل پایه سوم)400 ساعت و دوره انتقال (معادل پایان ابتدایی ) 600 ساعت و دوره تحکیم سواد 100ساعت می باشد و طبق هماهنگی های به عمل آمده فضا و امکانات آموزشی(کتاب و لوازم التحریر) از طریق مدارس در اختیار فرهنگیان قرار می گیرد.
شیخی، با اشاره به اینکه ضمناً صدور ابلاغ از طریق سیستم بکفا میسر شده است، اضافه کرد: کمتر از 10 درصد از جمعیت استان خوزستان از نعمت سواد خواندن و نوشتن محروم هستند که همه تلاش ها برای با سواد کردن این تعداد است و برای ریشه کنی بی سواد همه دستگاه ها باید تلاش کنند.
وی با بیان اینکه گروه هدف برای بررسی تعداد بیسوادان سنین 10 تا 49 سال است که در استان خوزستان 293 هزار و 417 نفر را شامل می شوند، عنوان کرد: بیشترین تعداد بی سوادان در شهرهای اهواز، دزفول و شوش هستند و کمترین آنها در هفتکل، هندیجان و لالی قرار دارند.
وی یاد آور شد: پخش برنامه های تبلیغی و ترویجی از صدا و سیما و رسانه های همگانی در زمینه ریشه کنی بی سوادی و ترغیب افراد بی سواد به سوادآموزی، از روش های سنتی کاربردی تر و مؤثرتر است.
پایان پیام/
نظر شما