زندگی شهید زرتشتی در «جای پای فرهاد»

خبرگزاری شبستان: «جای پای فرهاد» با جست‌وجوی «فوران عشق به هستی» در قلب یک مادر ایرانی آغاز می شود زیرا مادران ایران‌زمین حرف‌ها برای گفتن و غزل‌ها برای سرودن دارند.

به گزارش خبرنگار شبستان، «جای پای فرهاد» به عنوان نخستین جلد از مجموعه «مادران» به زندگی شهید زرتشتی، فرهاد خادم را از نگاه مادرش روایت می‌کند. این اثر در سال 1389 به قلم فرهاد خضری نوشته و منتشر شد.

 

فرزانه مردی، کار پژوهش اثر و سید ایمان نوری نجفی، طراحی جلد «جای پای فرهاد» را برعهده داشته‌اند. این کتاب بدون تغییری در محتوا و ساختار از سوی انتشارات راویت فتح به چاپ دوم می‌رسد.

 

داستان «جای پای فرهاد» از کوچه پس‌کوچه‌های کرمان پا می‌گیرد و خواننده را دنبال دخترکی می‌کشد که آرام و قرار ندارد اما سرنوشت دخترک چنین رقم خورده که بعدها مادر شهیدی باشد به نام «فرهاد خادم»؛ همان که روز نخست اسفندماه 1360 در خط مقدم جبهه، در تنگ چزابه به شهادت رسید.

 

فرهاد خضری در این کتاب روایتش را با یک جست‌وجو آغاز می‌کند؛ جست‌وجوی «فوران عشق به هستی»، در قلب یک مادر ایرانی. اما چرا او دست به چنین جست‌وجویی زده است؟ خودش پاسخ می‌دهد: «چون مادران ایران‌زمین حرف‌ها برای گفتن دارند... و غزل‌ها برای سرودن.» این آغاز ماجرای دور و درازی است که «تاج گوهر خداداد کوچکی» راوی و فرهاد خضری «راوی مکمل» در صفحات کتاب به نقل آن می‌پردازند و شهید فرهاد خادم را به عنوان یکی دیگر از شهدای این سرزمین به مخاطب معرفی می‌کنند.

 

گفتنی است، کتاب «جای پای فرهاد» در چاپ نخست با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و بهای480 هزار ریال از سوی انتشارات روایت فتح منتشر شده است.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 277048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha