حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاری، مدیر حوزه علمیه گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان با اشاره به اهمیت و فضیلت شبهای قدر اظهار کرد: خداوند رحمان در سال یک شب را قرار داده برای اینکه هر کسی به درگاه خداوند روی بیاورد و ناامید بر نگردد.
وی با بیان اینکه معصومین(ع) برای بهره برداری از شب قدر برنامهریزی میکردند، ادامه داد: در احوالات پیامبر اکرم (ص) آمده است که ده شب آخر ماه مبارک رمضان را نمیخوابیدند و همچنین در احوالات حضرت فاطمه زهرا(س) هم داریم که یک روز قبل از شب قدر را استراحت میکردند تا شب قدر را تا صبح برای عبادت بیدار بمانند و فرزندان خودشان را نیز بیدار نگه میداشتند.
مدیر حوزه علمیه خواهران و برادران گیلان، خاطرنشان کرد: در روایتی از امام باقر(ع) آمده است کسی که احیاء کند شب قدر را آمرزیده شود گناهان او، گرچه به عدد ستارگان آسمان و وزن کوهها و کیل دریاها باشد.
حجت الاسلام انصاری با اظهار اینکه شب قدر در واقع شبی است که مقدرات همه ما در همان شب تعیین میشود و حتی ما میتوانیم با دعاهایمان چیزهایی که برای ما بعنوان قضای الهی نوشته شده را برگردانیم، افزود: دعاهای پس از نمازها در ماه رمضان نیز دال بر این مسئله است که مقدرات در شب قدر برای انسان رقم میخورد.
وی با اشاره به شرایط به استجابت رسیدن دعاها در شب قدر گفت: کسب حلال، خوراک حلال، حضور قلب و حلال بودن خواستههایمان و نیز توبه واقعی از جمله شرایطی است که اسباب به استجابت رسیدن دعاهایمان را در این شب عظیم فراهم میکند.
امام جمعه شهرستان تالش تصریح کرد: بر طبق روایات هر کسی با هر قدر گناه بیاید شب قدر عذر خواهی کند و بگوید خدا غلط کردم خدا آن را می بخشد هر گناهی باشد اما به شرطی که با توبه بیاید، خدا او را میبخشد.
وی با بیان اینکه اصرار بر دعا و نه بر اجابت آن از آداب دعا کردن در شبهای قدر است گفت: دعا را با بسم الله شروع کردن، ستایش خدا و صلوات فرستادن از دیگر آداب دعا کردن در این شب پربرکت است.
پایان پیام/
نظر شما