محسن پورگلیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم گفت: این مجمع در راستای رفع مشکلات مدارس و توسعه و تجهیز مدارس در هر استان فعالیت کرده که زیر نظر جامعه خیرین مدرسه ساز کشور میباشد.
وی عنوان داشت: طراحی و نظارت مدارس خیریه بر عهده اداره کل نوسازی مدارس است و مجمع برای جذب، هدایت و پشتیبانی خیرین همکاری تنگاتنگی با اداره کل آموزش و پرورش دارد.
رئیس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم در خصوص فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم گفت: در طی سالها فعالیت این مجمع خیرین 84 مدرسه با 858 کلاس درس، 44 باب نمازخانه در مدارس قدیمی با مساحت 6 هزار و 871 متر مربع زیربنا ساخته و 89 قطعه زمین و خانه مسکونی برای احداث مدرسه اهدا شده است.
پورگلیان گفت: علاوه بر این خدمات ارزشمند، به منظور رفاه حال دانشآموزان و به منظور مشارکت در اوقات فراغت آنها، 9 سالن ورزشی، کتابخانه و کارگاه آموزشی هم احداث شده است.
وی افزود: خیرین مدرسه ساز توانستهاند با اقدامات خوب خود مدارس سه شیفت و دو شیفت را به تک شیفت تبدیل کنند تا دانشآموزان با فراق بال بیشتری به تحصیل بپردازند.
رئیس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم افزود: این اقدامات علاوه بر شهرها، در روستاهای استان قم انجام شده و مدارس روستایی بسیاری در قم احداث شده است.
پورگلیان از راهاندازی و احداث هشت مدرسه جدید توسط خیرین مدرسه ساز خبر داد و گفت: این مدارس برای سال تحصیلی آینده آماده و در اختیار دانشآموزان قرار خواهد گرفت.
وی گفت: مدرسه راهنمایی دخترانه دکتر مهدی خرمی، دبیرستان دخترانه اسحاق حسینی، دبیرستان عبداللهیراد، مدرسه روستای سیرو، مدرسه روستای قمرود، مدرسه ابتدایی مهندس عسگری و مدرسه راهنمایی شهید کاظم خدادادی از جمله مدارسی است که توسط خیران استان قم در حال احداث است.
رئیس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم گفت: علاوه بر این مدارس یک کانون فرهنگی هم توسط خیرین احداث میشود تا در کنار مسائل تربیتی بتوان مسائل فرهنگی را هم در میان دانشآموزان گسترش دهیم.
پایان پیام/
نظر شما