عبدالرضا میرزائیان مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، در تشریح فعالیت های بخش مشاوره این سازمان به خبرنگار شبستان گفت: در دفتر مشاوره، بیش از 21 هزار مشاوره در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و مشکلات خانوادگی به صورت حضوری و تلفنی به شهروندان و هم استانی های عزیز ارائه خدمت شده است.
وی با اشاره به انجام یک هزار و 955 مورد مشاوره حضوری در مراکز دولتی و 6 هزار و 721 مورد در مراکز غیردولتی، افزود: سال گذشته 12 هزار و 330 نفر نیز از مشاوره تلفنی این سازمان کمک گرفته اند.
میرزائیان در ادامه به فعالیت 18 پایگاه سلامت اجتماعی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: طرح آموزش مهارت های زندگی خانواده در محله، محیط های آموزشی و کاری در دستور کار این سازمان قرار دارد و در همین راستا نیز 18 پایگاه سلامت اجتماعی در استان راه اندازی شده است.
وی توانمند سازی مردم محله، ارتقاء سلامت اجتماعی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تسهیل فعالیت های مشترک و جمع آوری آمار و اطلاعات در مورد مشکلات، اولویت و نیازهای مردم را از اهداف ایجاد این دفاتر در سطح استان برشمرد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، یادآور شد: فعالیت های پیشگیرانه اعتیاد و بیماری رفتاری، درمانی، کاهش آسیب ها و توانمند سازی در 22 محله شهری و محلات روستایی، محیط های کاری، اداری و غیراداری، نظامی و محیط های آموزشی انجام شده است.
وی همچنین به ارائه خدمات حمایتی و معیشتی، آموزشی و مشاوره این سازمان به بیماران HIV مثبت اشاره کرد و گفت: 9 مرکز درمان سرپایی دولتی و غیردولتی، یک مرکز بستری و 18 مرکز اقامتی میان مدت(کمپ ها) در سطح استان فعالیت می کنند.
میرزائیان، با بیان اینکه در سه مرکز سرپناه شبانه به معتادان پرخطر و بی خانمان ارائه خدمت می کند، افزود: در سه مرکز کاهش آسیب نیز خدماتی از قبیل آموزشی و توزیع بسته های بهداشتی به معتادات تزریقی و پرخطر در سطح استان ارائه خدمت می کند.
پایان پیام/
نظر شما